La începutul anului, Andy Murray anunța că se retrage din tenis, din cauza durerilor la șold. De trei ori câștigător de Grand Slam, scoțianul s-a operat pe 28 ianuarie pentru a doua oară la șold și a revenit asupra deciziei, iar acum a câștigat titlul la European Open, primul din 2017 încoace.
Stan Wawrinka s-a impus în primul set grație unui singur break. Setul secund a însemnat revenirea în joc a lui Murray, care a câștigat două break-uri în fața jucătorului elvețian. Setul decisiv a fost foarte echilibrat. Andy Murray a reușit să câștige finala de la Antwerp după 2 ore și 28 de minute de joc.
Australian Open
Australian Open : Day 1 - Highlights GRIEKSPOOR vs FOGNINI
ACUM 17 MINUTE
În drumul către trofeu, Murray a trecut și de românul Marius Copil.
"Nu m-am gândit că o câștig din nou trofee sau că o să câștug în fața unor jucători ca Stan Wawrinka sau Berrettini. Mi-am dorit să fiu din nou competitiv. Acest titlu este o surpriză și pentru mine" , a declarat Murray.
Câştigătorul ediţiei de anul trecut a turneului de la Antwerp este un alt britanic, Kyle Edmund. Aceasta este primul trofeu câștigat de Andy Murray după revenirea în circuitul ATP, care va încasa 109 mii de euro.
Australian Open
Super-anunțul făcut de Halep înainte de debutul la Australian Open 2022. Simo e extrem de optimistă
ACUM 28 MINUTE
Australian Open
Australian Open : Day 1 - Highlights HURKACZ vs GERASIMOV
ACUM O ORĂ