Tenis

Andy Murray, primul trofeu după operația din ianuarie

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Murray

Credit imagine: EFE

DeIon Alexandru
21/10/2019 la 07:11

Andy Murray (243 ATP) a câștigat turneul de la Antwerp, după ce l-a învins, în finală pe Stan Wawrinka (18 ATP), cu scorul de 3-6, 6-4, 6-4

La începutul anului, Andy Murray anunța că se retrage din tenis, din cauza durerilor la șold. De trei ori câștigător de Grand Slam, scoțianul s-a operat pe 28 ianuarie pentru a doua oară la șold și a revenit asupra deciziei, iar acum a câștigat titlul la European Open, primul din 2017 încoace.

Stan Wawrinka s-a impus în primul set grație unui singur break. Setul secund a însemnat revenirea în joc a lui Murray, care a câștigat două break-uri în fața jucătorului elvețian. Setul decisiv a fost foarte echilibrat. Andy Murray a reușit să câștige finala de la Antwerp după 2 ore și 28 de minute de joc.

Tenis

Schimbări importante anunțate de WTA în clasament! Ce se întâmplă cu locul ocupat de Simona Halep

ACUM 8 ORE

În drumul către trofeu, Murray a trecut și de românul Marius Copil.

"Nu m-am gândit că o câștig din nou trofee sau că o să câștug în fața unor jucători ca Stan Wawrinka sau Berrettini. Mi-am dorit să fiu din nou competitiv. Acest titlu este o surpriză și pentru mine" , a declarat Murray.

Câştigătorul ediţiei de anul trecut a turneului de la Antwerp este un alt britanic, Kyle Edmund. Aceasta este primul trofeu câștigat de Andy Murray după revenirea în circuitul ATP, care va încasa 109 mii de euro.

Tenis

Gest uriaș! Organizatorii de la Wimbledon oferă premiile în bani chiar dacă turneul a fost anulat

ACUM 9 ORE
Tenis

Eurosport Tennis Legends: Boris Becker & Stefan Edberg, în dialog cu Mats Wilander

ACUM 14 ORE
Subiecte asemănătoare
Tenis
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol