Câștigătoare a trei titluri de Grand Slam, Angelique Kerber a mărturisit de curând că nu înțelege cum s-ar putea desfășura turneele fără spectatori în trbiune. Sportiva în vârstă de 32 de ani din Germania nu are de gând să evolueze în fața tribunelor goale atunci când sezonul actual de tenis se va relua, la acest moment întrerupt din cauza pandemiei de coronavirus.
''Pentru mine, locul fanilor este pur şi simplu acolo, e absurd să crezi că e o situație convenabilă. Meciurile fără fani sunt departe de o situaţie ideală, dar în calea către normalitate trebuie să discutăm scenarii care altfel ar părea absurde'', a declarat Angelique Kerber pentru revista Sport Bild.

Kerber, nemulțumită de posibilitățile pe care tenisul le are în viitor

Australian Open
Specialiştii au dat verdictul: Simona Halep face un Australian Open mare. Care e finala preconizată
15/01/2022 LA 16:19
Criza provocată de pandemia de coronavirus a pus stăpânire pe întreaga lume și a oprit toate sporturile în loc. Tenisul a fost pus pe hold odată cu anularea turneului de la Indian Wells chiar în prima zi de calificări. Competiția din Statele Unite ale Americii a fost doar prima dintr-un șir parcă interminabil de suspendări și anulări.
Kerber se antrenează acum la academia ei de tenis din Polonia şi profită de această pauză lungă pentru se recupera în totalitate din punct de vedere fizic: ''Cred că este dificil chiar şi pentru experţi să ofere o prognoză precisă privind când este posibilă revenirea la normalitate'', a declarat Kerber, campioană la Australian Open (2016), US Open (2016) şi Wimbledon (2018).
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Tenis
Simona Halep - Emma Răducanu, posibil duel în turul 3 la Indian Wells. Reacția siteului oficial WTA
05/10/2021 LA 05:51
Tenis
Tot ce trebuie să știi despre Indian Wells, "al cincilea" turneu de Grand Slam al anului
03/10/2021 LA 13:03