Recent, Donald Trump a declarat într-o conferinţă de presă că nu va purta masca, în ciuda recomandărilor venite din rândul specialiștilor.
"Nu cred că o voi face (n.r. - să poarte mască)", a spus Trump, adăugând că ar fi greu de purtat o mască în timpul întâlnirilor pe care le are. "Să port o mască pe faţă în timp ce salut preşedinţii, prim-miniştrii, dictatorii și regii - pur şi simplu nu o văd. Dacă oamenii doresc să poarte măşti, pot să o facă. Dacă doresc să folosească eşarfe, pe care cei mai mulţi le au în casă, pot să facă şi asta.", a mai explicat, recent, Trump.
Amanda Anisimova (18 ani), noua senzaţie a tenisului din SUA, a reacţionat imediat pe contul oficial de Twitter, criticându-l pe Trump pentru declarația sa: "Uneori am senzaţia că urmăresc o parodie în loc de realitate."
Tenis
Simona Halep, în topul banilor câștigați din tenis în 2020! Poziția ocupată de campioana noastră
06/04/2020 LA 10:08

Anisimova, noua stea a tenisului din SUA

Amanda Anisimova se numără printre cele mai promițătoare tenismene din prezent. Sportiva de 18 ani ocupă locul 28 în clasamentul WTA, iar în ultimele 2 sezoane a avut evoluții extraordinare: a câștigat primul titlu WTA, a învins o sportivă de TOP 10 - Petra Kvitova, la Indian Wells 2018 și a ajuns până în semifinalele Roland Garros 2019, după ce a trecut de Simona Halep.
În urma parcursului de la Grand Slam-ul din Paris, Anisimova a devenit cea mai tânără sportivă calificată în semifinale în ultimii 10 ani. Cel mai bun loc ocupat în carieră de sportiva născută la New Jersey este 21.
SUA este țara cu cele mai multe cazuri de coronavirus: 336.673 de cazuri confirmate şi 9.616 de decese. 25.316 de cazuri noi de infectare au fost anunţate numai în ultima zi.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Australian Open
Novak Djokovic nu mai are acces nici la turneele din Spania dacă nu se vaccinează!
ACUM 3 MINUTE
Australian Open
Tsitsipas - Ymer - Australian Open
ACUM 11 MINUTE