Rusoaica Anna Kalinskaya, aflată pe locul 73 WTA, a pierdut ieri în turul secund al turneului de la Lausanne, în fața Olgăi Danilovic. Sportiva din Serbia s-a impus cu scorul de 6-3, 3-6, 7-5, după două ore și 5 minute de joc. Kalinskaya a avut pe durata partidei mai multe căderi nervoase, din cauza oboselii, dar și din cauza celor aflați în apropierea terenului, la un restaurant de la care oamenii puteau urmări partida.
Rusoaica s-a plâns de condițiile pe care le-a găsit în cadrul turneului, iar arbitrul de scaun a amenințat-o cu amenda. În timpul întâlnirii, Kalinskaya a vorbit cu arbitrul despre faptul că WTA este "nașpa", menționând că nu a putut dormi în hotelul turneului. Când arbitrul i-a spus jucătoarei de tenis că ar putea fi amendată pentru aceste cuvinte, Kalinskaya a continuat: "Asta este, WTA poate face bani și din asta".
Citi Open
Americanii s-au convins de Halep după debutul "cu turbulențe" de la Washington! Ce au remarcat
03/08/2022 LA 12:20
CITEȘTE ȘI:

Anna Kalinskaya, criză de nervi la Lausanne, în meciul cu Danilovic

În plus, zgomotul provenit de la restaurantul clubului local de tenis, care se află chiar lângă teren, a interferat de mai multe ori cu jocul. Din această cauză, Kalinskaya a plâns pe teren, fiind vizibil afectată de reacțiile fanilor tenisului aflați la restaurant. Oamenii au ignorat în repetate rânduri solicitările arbitrului de a face liniște, iar Danilovic a intervenit și s-a dus la balconul restaurantului: "Încercăm să jucăm aici".
Kalinskaya, care e colega de dublu a Ralucăi Olaru, a fost atât de afectată de cele întâmplate la turneu și în meciul cu Danilovic, că a luat decizia de a se retrage din proba de dublu, înaintea meciului cu Danilovic și Mladenovic. Olaru și Kalinskaya erau favoritele numărul 3 pe tabloul de dublu de la Lausanne.
Citi Open
Cine e Anna Kalinskaya, jucătoarea pe care o înfruntă Simona Halep în optimi la Washington
03/08/2022 LA 11:36
Citi Open
Ora de start a partidei Simona Halep - Anna Kalinskaya, din optimi de la Washington
02/08/2022 LA 17:16