Annabel Croft, fosta jucătoare de tenis din Marea Brtianie, a vorbit despre sezonul competițional pe care l-a făcut Simona Halep în 2019, un an încununat cu victoria fantastică de la All England Club. Croft este de părere că pentru o jucătoare de calibrul Simonei, titlul de la Wimbledon reprezintă prea puțin și spune că trebuie să-și gestioneze mai bine trăirile pentru a avea succese și în viitor.
"Dacă dai la o parte titlul de la Wimbledon, 2019 nu a fost un an prea bun pentru romanca în vârstă de 28 de ani, care trebuie să-și gestioneze mai bine emoțiile dacă vrea să aibă succes din nou", a spus Annabel Croft pentru Tennis Head. Simona Halep a cucerit în 2019 un singur titlu, pe cel de la Wimbledon.

Annabel Croft, cucerită de Bianca Andreescu

Tenis
Lovitura anului: Emma Răducanu este sfătuită să-l ia ca antrenor pe Darren Cahill
ACUM 7 ORE
Retrasă din circuitul feminin de tenis la doar 21 de ani, Annabel Croft spune că Bianca Andreescu este una dintre cele mai talentate tinere jucătoare din noul val și o compară cu Roger Federer: “Bianca Andreescu este destul de probabil cea mai talentată jucătoare pe care am văzut-o vreodată, ținând cont de toate aspectele. Tenisul ei este fascinant! Iubeam să văd cum amețește atât de multe adversare în acest an, cu jocul ei creativ și cu flerul său! Cu felul în care se mișcă pe teren și își pregătește loviturile nu cred că este o exagerare să spun că ea pare a fi versiunea feminină a lui Roger Federer! Și când iei în considerare că a urcat 174 de locuri în clasament anul acesta, atunci îți dai seama că un viitor grozav o așteaptă!", a mai spus Croft.
Tenis
Topul câștigurilor din tenis în 2021, eclipsat de Emma Răducanu! Ce loc surpriză ocupă Simona Halep
23/09/2021 LA 13:20
Tenis
Mesaj emoționant al lui Darren Cahill după despărțirea de Simona Halep! Ce a postat antrenorul
22/09/2021 LA 20:40