Simona a fost impresionată de forma arătată de fostul lider mondial din 2003, deși a trecut de mult timp de prima tinerețe. Mai mult, sportiva noastră a dezvăluit că jucătoarea belgiancă joacă la fel de bine ca în vremurile trecute.
"Chiar m-am antrenat cu ea în această dimineață. Joacă la fel de bine. A fost un antrenament extrem de bun și este plăcut să o vedem înapoi în circuit, la 36 de ani. Este o motivație pentru toată lumea. Sunt sigură că este capabilă să facă multe.", a spus Halep, într-un interviu oferit pentru DigiSport.
De-a lungul carierei, Clijsters a câștigat 41 de turnee, printre care și 4 titluri de Grand Slam: unul la Australian Open și 3 la US Open. Kim a obținut din tenis premii de peste 24 de milioane de euro și s-a aflat pe primul loc în clasamentul WTA timp de 20 de săptămâni, în 2003.
Australian Open
Australian Open LIVE-BLOG | Osaka, bătută de Anisimova! Nadal, în optimi! Rezulatele zilei
ACUM 6 ORE
Simona Halep și Kim Clijsters s-au întâlnit o singură dată în carieră. În 2012, jucătoarea din Belgia se impunea cu 6-1, 6-4, în primul tur de la Brisbane.
https://i.eurosport.com/2020/02/16/2775964.jpg

Halep va juca și în proba de dublu de la Dubai

Simona Halep și Julia Goerges vor juca împotriva perechii Makoto Ninomiya (Japonia) / Zhaoxuan Yang (China), în primul tur al probei de dublu de la Dubai. La proba de simplu, Simona va intra pe tabloul principal abia în turul 2.
Va fi al doilea meci din carieră în care Simona evoluează alături de Julia Goerges, după super-victoria obținută anul trecut, la Miami Open, contra perechii formate din Kristina Mladenovic și Timea Babos.
Goerges, aflată pe locul 31 WTA, a fost eliminată de pe tabloul calificărilor de Sorana Cîrstea, în proba de simplu, și a părăsit turneul din Emirate.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, insa ele se regasesc in continuare la principalii operatori de pe piata. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Australian Open
Barbara Schett, impresionată de Simona Halep. Ce a remarcat expertul Eurosport la româncă
ACUM 7 ORE
Australian Open
Anunţul făcut de Osaka, după ce a fost eliminată de eleva lui Cahill, deşi a avut 2 mingi de meci
ACUM 8 ORE