Getty Images

Antrenament de lux pentru Halep! Românca s-a pregătit alături de un fost lider mondial, la Dubai

Antrenament de lux pentru Halep! Românca s-a pregătit alături de un fost lider mondial, la Dubai

16/02/2020 la 13:28Actualizare 16/02/2020 la 16:36

Aflată la Dubai în așteptarea primului său turneu după parcursul de la Australian Open, Simona Halep a declarat că s-a antrenat alături Kim Clijsters, fostul lider mondial, în vârstă de 36 de ani.

Simona a fost impresionată de forma arătată de fostul lider mondial din 2003, deși a trecut de mult timp de prima tinerețe. Mai mult, sportiva noastră a dezvăluit că jucătoarea belgiancă joacă la fel de bine ca în vremurile trecute.

De-a lungul carierei, Clijsters a câștigat 41 de turnee, printre care și 4 titluri de Grand Slam: unul la Australian Open și 3 la US Open. Kim a obținut din tenis premii de peste 24 de milioane de euro și s-a aflat pe primul loc în clasamentul WTA timp de 20 de săptămâni, în 2003.

Simona Halep și Kim Clijsters s-au întâlnit o singură dată în carieră. În 2012, jucătoarea din Belgia se impunea cu 6-1, 6-4, în primul tur de la Brisbane.

Kim Clijsters feiert in Dubai ihr Comeback

Halep va juca și în proba de dublu de la Dubai

Simona Halep și Julia Goerges vor juca împotriva perechii Makoto Ninomiya (Japonia) / Zhaoxuan Yang (China), în primul tur al probei de dublu de la Dubai. La proba de simplu, Simona va intra pe tabloul principal abia în turul 2.

Va fi al doilea meci din carieră în care Simona evoluează alături de Julia Goerges, după super-victoria obținută anul trecut, la Miami Open, contra perechii formate din Kristina Mladenovic și Timea Babos.

Goerges, aflată pe locul 31 WTA, a fost eliminată de pe tabloul calificărilor de Sorana Cîrstea, în proba de simplu, și a părăsit turneul din Emirate.

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, insa ele se regasesc in continuare la principalii operatori de pe piata. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.