Simona Halep a plecat astăzi către Statele Unite ale Americii, acolo unde va participa în perioada următoare la turneele de la Indian Wells și Miami. Înainte de cele două turnee, Simona Halep s-a pregătit la academia de tenis a lui Patrick Mouratoglou, din Franța. Acolo, spotriva noastră a primit o recomandare, se pare, de la antrenorul Serenei Williams.
După ce i-a dat afară pe Daniel Dobre și Adrian Marcu, ProSport anunță că Simona Halep va fi antrenată în următoarele săptămâni de antrenorul în vârstă de 29 de ani, Morgan Bourbon, fost tenismen care a fost angajat în 2018 de Patrick Mouratoglou la academia din Franța. Potrivit sursei citate, Bourbon este cel mai bun prieten al controversatului tenismen Benoit Paire pe care l-a și însoțit, o perioadă, în circuitul ATP.
CITEȘTE ȘI:
Roland Garros
EXCLUSIV | Simona Halep, uimită de Schunk la Roland Garros! "Era tot timpul acolo unde loveam!"
ACUM 4 ORE

Simona Halep și noul experiment din circuit: Morgan Bourbon

Dacă lucrurile merg în direcția potrivită la Indian Wells, Miami și Charleston, Simona Halep va alege dacă va transforma această colaborare într-un contract full time, sau va merge pe mâna unui alt antrenor. Simona Halep, fost număr 1 mondial, se află în acest moment pe locul 26 WTA. În acest sezon, Halep a câștigat turneul Melbourne Summer Set, a ajuns până în optimi la Australian Open, până în semifinale la Dubai și a fost eliminată încă din primul tur de la Doha.
Simona Halep va reveni în competiții oficiale săptămâna viitoare. Românca va juca la Indian Wells, turneu pe care l-a câștigat în 2015. Competiția din Statele Unite ale Americii, care face parte din categoria turneelor de 1000 de puncte, se va disputa în perioada 9-20 martie. După Indian Wells, Simona Halep va face deplasarea la turneul de la Miami, care debutează pe data de 23 martie și se încheie pe 3 aprilie. Aceste două turnee sunt ultimele din sezonul de hard înainte ca sportiva noastră să treacă la competițiile desfășurate pe suprafața preferată de joc, zgura.
Roland Garros
Mesajul lui Mouratoglou după prima victorie a Simonei Halep la Roland Garros! "Un meci special"
ACUM 5 ORE
Roland Garros
Spectatori de 5 stele la meciul lui Halep din turul 1 la Roland Garros! Cine a urmărit-o pe Simona
ACUM 6 ORE