Goran Ivanisevic a acordat de curând un interviu pentru Zurnal în care a vorbit despre înfrângerea pe care a suferit-o Novak Djokovic în clasamentul mondial în fața lui Rafael Nadal la finalul acestui sezon competițional. Tehnicianul croat avertizează și spune că elevul lui va fi și mai periculos în 2020.
Marele campion sârb a încheiat sezonul trecut pe locul 1 pentru a cincea oară în carieră, însă anul acesta, Nadal a venit tare din urmă și a reușit să-și adjudece poziția fruntașă la final de an. Unul dintre obiectivele lui Djokovic pentru 2019 era să încheie sezonul pe prima poziție în clasament și pentru că acest lucru nu s-a întâmplat, sârbul are în plan să-și ia revanșa în 2020, conform spuselor lui Ivanisevic.

Novak Djokovic, motivat să domine tenisul mondial masculin

Tenis
Djokovic îi ține în șah pe organizatorii Australian Open. Anunțul lui Nole
ACUM 10 ORE
"Noi toți avem așteptări uriașe, întotdeauna este așa când lucrezi cu cineva ca Novak, doar titlurile sunt cu adevărat de ajuns. Pentru că a terminat anul pe locul secund, Djokovic va lupta și mai mult în 2020, va fi și mai puternic pentru a-și recâștiga locul pe tronul din tenisul masculin. Suntem de obicei relaxați înainte de meciuri, ne uităm la clipuri amuzante și râdem, însă totul se schimbă la 180 de grade când pășește pe teren. Personal, nu am văzut niciodată la altcineva un nivel atât de înalt de concentrare", a spus Ivanisevic pentru Zurnal.
Novak Djokovic va relua antrenamentele pentru noul sezon luni, pe 9 decembrie. "Începem sesiunile de pregătire pe 9 decembrie la Monte Carlo, iar pe 16 vom merge la demonstrativul din Abu Dhabi. Apoi, până de Crăciun vom ajunge la Dubai, iar Marian Vajda va prelua rolul de antrenor principal și va merge cu Novak în Australia", a mai spus Ivanisevic pentru sursa citată.
Tenis
ATP nu vrea să-și suspende turneele din China! Ce a cerut în cazul Shuai Peng
IERI LA 14:09
Tenis
Rusia, în semifinalele Cupei Davis. Programul penultimului act
IERI LA 08:36