Antrenorul lui Daniil Medvedev, Gilles Cervara, și-a exprimat recent părerea cu privire la finala de duminică la turneul Masters de la Paris dintre Novak Djokovic și elevul său. Djokovic a revenit de la 0-1 la seturi pentru a-l învinge pe Medvedev cu 4-6, 6-3, 6-3, luându-și astfel revanșa pentru finala pierdută la ultimul turneu de Grand Slam al anului, US Open.
Medvedev i-a anulat visul sârbului la New York în momentul în care l-a învins în finală în 3 seturi. Nole nu a părut deloc în apele lui în acea zi, dar a reușit ieri să-și ia revanșa. Vorbind luni pentru L'Equipe, Gilles Cervara l-a lăudat pe sârb, dar a și făcut o ironie fină la adresa lui Nole, spunând că elevul său a câștigat finala mai importantă, făcând trimitere la meciul de la US Open.
Tenis
Djokovic susține WTA în cazul Peng! Ce a declarat liderul ATP despre suspendarea turneelor din China
ACUM 6 ORE

Antrenorul lui Medvedev, ironie fină pentru Djokovic, după finala de la Paris

"Îl felicit pe Novak pentru titlul cucerit aici, la Paris. L-am găsit mult mai puternic decât la New York (victorie 6-4, 6-4, 6-4). Din fericire, am câștigat finala care trebuia câștigată (zâmbește). Daniil s-a descurcat bine în primul set pentru că a salvat două puncte de break la 2-3 și și-a ridicat nivelul pentru a-l domina pe Novak. Djokovic părea foarte relaxat, da, dar nu sunt niciodată surprins de el", a spus Cervara.
Cervara consideră că lui Medvedev i-a lipsit un strop de energie spre final la Paris: "Cred că el (Novak Djokovic) s-a simțit dominat și din acest motiv a întors spatele la tot ce s-a întâmplat. Cred că i-a lipsit puțină energie pentru a fi mai precis, mai exact în lovituri spre finalul meciului", a mai spus Cervara.
Turneul Campionilor de la Torino va fi în direct și în exclusivitate, în perioada 14-21 noiembrie, pe Eurosport și Eurosport Player.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Tenis
Djokovic și tatăl său, puși la punct: "Nu e niciun șantaj, e vorba de protecție"
IERI LA 12:04
Australian Open
L-a dat Srdjan Djokovic de gol pe Nole? Ce a spus despre participarea la Australian Open 2022
28/11/2021 LA 18:47