Antrenorul lui Daniil Medvedev, Gilles Cervara, și-a exprimat recent părerea cu privire la finala de duminică la turneul Masters de la Paris dintre Novak Djokovic și elevul său. Djokovic a revenit de la 0-1 la seturi pentru a-l învinge pe Medvedev cu 4-6, 6-3, 6-3, luându-și astfel revanșa pentru finala pierdută la ultimul turneu de Grand Slam al anului, US Open.
Medvedev i-a anulat visul sârbului la New York în momentul în care l-a învins în finală în 3 seturi. Nole nu a părut deloc în apele lui în acea zi, dar a reușit ieri să-și ia revanșa. Vorbind luni pentru L'Equipe, Gilles Cervara l-a lăudat pe sârb, dar a și făcut o ironie fină la adresa lui Nole, spunând că elevul său a câștigat finala mai importantă, făcând trimitere la meciul de la US Open.
Tenis
Un tenismen din noua generație i-a pus gând rău lui Novak Djokovic! "El e jucătorul de bătut"
IERI LA 20:55

Antrenorul lui Medvedev, ironie fină pentru Djokovic, după finala de la Paris

"Îl felicit pe Novak pentru titlul cucerit aici, la Paris. L-am găsit mult mai puternic decât la New York (victorie 6-4, 6-4, 6-4). Din fericire, am câștigat finala care trebuia câștigată (zâmbește). Daniil s-a descurcat bine în primul set pentru că a salvat două puncte de break la 2-3 și și-a ridicat nivelul pentru a-l domina pe Novak. Djokovic părea foarte relaxat, da, dar nu sunt niciodată surprins de el", a spus Cervara.
Cervara consideră că lui Medvedev i-a lipsit un strop de energie spre final la Paris: "Cred că el (Novak Djokovic) s-a simțit dominat și din acest motiv a întors spatele la tot ce s-a întâmplat. Cred că i-a lipsit puțină energie pentru a fi mai precis, mai exact în lovituri spre finalul meciului", a mai spus Cervara.
Turneul Campionilor de la Torino va fi în direct și în exclusivitate, în perioada 14-21 noiembrie, pe Eurosport și Eurosport Player.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Australian Open
Motivul pentru care jucătorii ce excelează la serviciu vor fi avantajați la Australian Open 2023
07/12/2022 LA 17:19
Tenis
Novak Djokovic, considerat favorit cert la Australian Open 2023! "E cel mai bun și merită"
06/12/2022 LA 11:43