Patrick Mouratoglou a vorbit la o televiziune franceză despre revenirea lui Rafael Nadal pe teren, iar antrenorul Simonei Halep consideră că "El Matador" nu va putea să ajungă la nivelul său maxim până la turneul de la Roland Garros, programat în perioada 22 mai - 5 iunie, în direct pe Eurosport și Eurosport Player.
"Nadal nu va ajunge la cel mai bun nivel al său la Roland Garros, pentru că are nevoie să joace multe jocuri și nu le va avea. Este foarte ciudat pentru el să ajungă la Paris, după ce a jucat atât de puțin pe zgură", a spus Mouratoglou, citat de Marca. Totuși, francezul a primit rapid replica, din partea antrenorului lui Nadal.
CITEȘTE ȘI:
Roland Garros
Rafael Nadal, debut perfect la Roland Garros! "Matadorul", victorie categorică în fața lui Thompson
ACUM 15 ORE

Patrick Mouratoglou, pus la punct de antrenorul lui Rafa Nadal la Madrid

În mod evident iritat de comentariul făcut de Mouratoglou, Carlos Moya i-a răspuns acestuia pe rețelele sociale: "17 ani consecutivi în Top 10, Roland Garros 2020 cu trei meciuri în şapte luni, Australian Open 2022 cu trei meciuri în şase luni... un pic de respect şi memorie, Patrick Mouratoglou", a transmis Carlos Moya pe Twitter.
Rafael Nadal a avut un start de an 2022 fenomenal, dar ibericul a fost obligat să ia o pauză consderabilă de la tenis din cauza unei accidentări suferite la Indian Wells, unde a pierdut în ultimul act în fața lui Taylor Fritz. Astfel, marele campion a ratat debutul sezonului de zgură, nefiind prezent la turneele de la Monte Carlo și Barcelona. "El Matador" s-a refăcut și va reveni pe teren la Madrid, dar îngrijorările privind starea sa fizică există în continuare.
Turneul Masters de la Madrid se desfășoară în perioada 26 aprilie - 8 mai și e transmis în direct și în exclusivitate pe Eurosport și Eurosport Player.
Roland Garros
Verdict clar în privința lui Rafael Nadal și Carlos Alcaraz la Roland Garros! "Arată incredibil"
ACUM 17 ORE
Roland Garros
Roland Garros | Istoria turneului de Grand Slam din capitala Franței
ACUM 20 ORE