Lider mondial în clasamentul ATP, Novak Djokovic a fost eliminat în turul secund la turneul Masters de la Monte Carlo, pierzând cu 3-6, 7-6(5), 1-6, în fața lui Alejandro Davidovich Fokina. După înfrângere, Nole a recunoscut că "a fost terminat" din punct de vedere fizic în setul decisiv și că nu-și mai simțea picioarele.
Vorbind în exclusivitate cu Ubaldo Scanagatta de la Ubitennis, Ivanisevic a dezvăluit că lui Nole i-a fost rău în perioada de pregătire pentru debutul la Monte Carlo: "Nu s-a simțit bine înainte de a veni aici. A fost bolnav. Să spunem doar că nu a fost apt sută la sută pentru a concura", a spus Ivanisevic.
CITEȘTE ȘI:
Wimbledon
Daniil Medvedev nu renunță: vrea să joace la Wimbledon! Anunțul rusului de pe locul 2 ATP
ACUM 42 MINUTE

Goran Ivanisevic, explicații pentru eliminarea lui Djokovic de la Monte Carlo

Pentru că nu este vaccinat anti-COVID-19, Novak Djokovic nu a participat la turneele Masters de la Indian Wells și Miami. Pentru o lungă perioadă de timp s-a crezut că și la Monte Carlo va fi aceeași situație, însă guvernul francez și-a schimbat regulile în urmă cu câteva săptămâni, permițându-i lui Nole să participe la turneu.
https://i.eurosport.com/2022/04/14/3355272.jpg
Goran Ivanisevic a subliniat că acest lucru a adăugat un aer de incertitudine în mintea lui Djokovic, deoarece nu i-a permis să se pregătească liber. Croatul crede că sârbul va face tot ce este necesar pentru a reveni în formă înainte de Roland Garros: "În urmă cu trei săptămâni nu i s-ar fi permis să joace aici, dar apoi s-a deschis Franța și a primit acces. Este dificil din punct de vedere mental. Nu ai cum să te pregătești așa cum ți-ai dori, iar apoi după toate astea s-a și îmbolnăvit. Ca să fiu sincer, nu mă așteptam la ceva spectaculos de la acest turneu. Va merge la Roland Garros peste 5 sau 6 săptămâni, mai are câteva turnee și va fi pregătit", a mai spus Ivanisevic.
În timpul interviului cu Ubaldo Scanagatta, Ivanisevic a fost întrebat dacă Djokovic ar fi putut să se descurce mai bine în acest turneu dacă ar fi trecut de Davidovich Fokina. În replică, croatul a subliniat că unul dintre cele mai bune atribute ale lui Djokovic este că reușește întotdeauna să găsească o cale de a câștiga: "Nu se știe niciodată. Pentru mine, acest tip este cel mai bun jucător din istoria tenisului. Întotdeauna găsește o cale de a câștiga, găsește mereu o cale de a ieși din necazuri", a spus croatul.
Turneul ATP de la Monte Carlo e în direct, în fiecare zi, pe Eurosport 2 și Eurosport Player.
Internazionali BNL d'Italia
TOP 5 puncte de la Roma. Schimburi fabuloase între cei mai buni tenismeni din lume
ACUM 3 ORE
Internazionali BNL d'Italia
Novak Djokovic, titlul #6 la Roma, al 38-lea Masters al carierei, după finala cu Stefanos Tsitsipas
ACUM 13 ORE