US Open ar trebui să se desfășoare între 31 august și 13 septembrie, dar există foarte multe semne de întrebare privind organizarea acestui turneu. Ultimul nume mare care se arată îngrijorat de acest lucru este antrenorul Serenei Williams, care a spus că există foarte multe necunoscute încă privind această problemă.
https://i.eurosport.com/2019/09/04/2669549.jpg

US Open doar cu americani?

Tenis
Secretul lui Carlos Alcaraz, dezvăluit de Marius Copil! "Nu-i place stilul ăla de joc"
ACUM 11 ORE
Mouratoglou și-a arătat îngrijorarea privind restricțiile de circulație din Statele Unite: "Văd că situația din New York se îmbunătățește da la zi de zi. Dar, în același timp, văd că există o mulțime de restricții privind călătoriile. Există încă multe întrebări fără răspuns. Pentru mine, există o îndoială când vine vorba de US Open."
"Dacă Federația Americană este în măsură să răspundă la toate aceste întrebări dificile, atunci probabil că șansele de a vedea că US Open se joacă în condiții normale sunt mari. Dar despre sud-americani sau australieni ce pot să ne spună? US Open nu poate deveni Campionatul Statelor Unite, nu? ", a adăugat francezul.
https://i.eurosport.com/2018/06/04/2348800.jpg

Prezența Serenei la turneele europene nu e sigură

Din cauza acestor probleme privind circulația, Mouratoglou nu e sigur că Sereana Williams va putea veni în Europa pentru turneele din această toamnă: "Serena se află în aceeași situație ca probabil toți cei care vor juca în Statele Unite. Tehnic, nu știu dacă un jucător care a fost în SUA, iar Serena se află acolo, poate merge în Europa fără să se supună restricțiilor."
"Din nou, toți jucătorii, nu doar Serena, așteaptă un răspuns. Serena își dorește cu adevărat să joace turneele europene, dar spune că nu știe dacă va fi posibil.", a încheiat Patrick Mouratoglou.
Mai mulți jucători din Europa au anunțat deja că nu vor merge la US Open, iar alții așteaptă încă să vadă cum decurg lucrurile înainte să ia o hotărâre.
Ultimul nume important care a declarat că nu e sigur de participarea sa la New York este Grigor Dimitrov. Bulgarul, care a fost infectat de coronavirus, a declarat că încă resimte efectele bolii, iar prezența sa la openul american este pusă sub semnul întrebării.
Diriyah Tennis Cup
Daniil Medvedev, primul finalist de la Diriyah Cup! Rusul a trecut în două seturi de Stan Wawrinka
ACUM 11 ORE
Tenis
Un tenismen cunoscut, testat pozitiv de două ori în octombrie și noiembrie
ACUM 16 ORE