Tenis

Antrenorul Serenei este îngrijorat: "US Open nu trebuie să devină Campionatul Statelor Unite"

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Patrick Mouratoglou e îngrijorat privind organizarea US Open, dar și în legătură cu participarea Serenei la turneele europene

Credit imagine: Getty Images

DeNicu Savin
29/07/2020 la 15:40

Patrick Mouratoglou, antrenorul Serenei Williams, are foarte multe îndoieli privind organizarea US Open și se teme ca nu cumva la competiția de peste ocean să participe doar jucători americani. Mulți jucători și jucătoare din Europa au declarat deja faptul că nu se vor deplasa în Statele Unite pentru openul american din cauza problemelor iscate de pandemia de coronavirus.

US Open ar trebui să se desfășoare între 31 august și 13 septembrie, dar există foarte multe semne de întrebare privind organizarea acestui turneu. Ultimul nume mare care se arată îngrijorat de acest lucru este antrenorul Serenei Williams, care a spus că există foarte multe necunoscute încă privind această problemă.

Tenis

Simona Halep și-a aflat adversarele la Praga! Cum arată tabloul și cu cine joacă celelalte românce

ACUM 12 ORE

US Open doar cu americani?

Mouratoglou și-a arătat îngrijorarea privind restricțiile de circulație din Statele Unite: "Văd că situația din New York se îmbunătățește da la zi de zi. Dar, în același timp, văd că există o mulțime de restricții privind călătoriile. Există încă multe întrebări fără răspuns. Pentru mine, există o îndoială când vine vorba de US Open."

"Dacă Federația Americană este în măsură să răspundă la toate aceste întrebări dificile, atunci probabil că șansele de a vedea că US Open se joacă în condiții normale sunt mari. Dar despre sud-americani sau australieni ce pot să ne spună? US Open nu poate deveni Campionatul Statelor Unite, nu? ", a adăugat francezul.

Prezența Serenei la turneele europene nu e sigură

Din cauza acestor probleme privind circulația, Mouratoglou nu e sigur că Sereana Williams va putea veni în Europa pentru turneele din această toamnă: "Serena se află în aceeași situație ca probabil toți cei care vor juca în Statele Unite. Tehnic, nu știu dacă un jucător care a fost în SUA, iar Serena se află acolo, poate merge în Europa fără să se supună restricțiilor."

"Din nou, toți jucătorii, nu doar Serena, așteaptă un răspuns. Serena își dorește cu adevărat să joace turneele europene, dar spune că nu știe dacă va fi posibil.", a încheiat Patrick Mouratoglou.

Mai mulți jucători din Europa au anunțat deja că nu vor merge la US Open, iar alții așteaptă încă să vadă cum decurg lucrurile înainte să ia o hotărâre.

Ultimul nume important care a declarat că nu e sigur de participarea sa la New York este Grigor Dimitrov. Bulgarul, care a fost infectat de coronavirus, a declarat că încă resimte efectele bolii, iar prezența sa la openul american este pusă sub semnul întrebării.

Tenis

Roger Federer, 39 de ani de excelență! 20 de momente în care elvețianul și-a arătat clasa

ACUM 12 ORE
Tenis

Roger Federer împlinește azi 39 de ani! 39 de lucruri remarcabile despre super-campionul elvețian

ACUM 13 ORE
Subiecte asemănătoare
Tenis
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol