Organizatorii australieni de la primul turneu de Grand Slam al anului se tem că ediția din 2021 s-ar putea afla în pericol din cauza pandemiei de coronavirus. Chiar dacă următorul Australian Open este programat să se desfășoare tocmai în luna ianuarie a anului viitor, organizatorii turneului iau în calcul mai multe variante, printre care și anularea lui.
Ediția din 2020 s-a aflat în pericol din cauza incendiilor de vegetație din Australia, iar Melbourne pare să fie din nou vizat de problemele pe care nu le poate controla. Australienii se gândesc la patru scenarii în timp ce vor să reînnoiască polița de asigurări pentru pandemii, poliță care expiră în luna iulie a acestui an. Directorul executiv al competiției, Craig Tiley, nu ar fi mirat dacă pandemia de coronavirus ar afecta și turneul de la Antipozi.
Roland-Garros
Pablo Carreno Busta - Gilles Simon - Roland-Garros
ACUM 2 ORE
"Trebuie să fim pregătiți pentru toate scenariile", a anunțat Tiley, pentru The Age, dezvăluind care sunt acestea:
  • disputarea după program
  • fără prezența spectatorilor în tribune
  • la o altă data în 2021
  • amânat pentru 2022
Anul acesta, Australian Open a fost câștigat la masculin de Novak Djokovic, în timp ce la feminin s-a impus surprinzătoarea Sofia Kenin.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Roland-Garros
Lorenzo Musetti - Stefanos Tsitsipas - Roland-Garros
ACUM 2 ORE
Roland-Garros
Chloé Paquet - Aryna Sabalenka - Roland-Garros
ACUM 4 ORE