În acest moment, toate competițiile de tenis din lume, atât la masculin, cât și la feminin, sunt întrerupte, ca urmare a pericolului coronavirus. Se spera ca turneele să se reia îi iunie, însă organizatorii de la Wimbledon, turneu care ar trebui să se desfășoare între 29 iunie și 12 iulie, nu sunt siguri încă de nimic.
Steve Simon a vorbit despre importanţa revenirii competiţiilor doar în măsură de maximă siguranţă şi nu exclude ca turneele să fie amânate până în august, când va începe US Open Series.
"Monitorizăm situaţia şi primim informaţii de la doctori şi autorităţi. Asociaţia noastră este unică deoarece are evenimente pe tot globul. Astfel, restricţiile de călătorie ar afecta profund viaţa jucătoarelor. Acum sperăm să reluăm turneele pe 8 iunie, dar trebuie să fim realişti. O pauză forţată ar putea fi prelungită. Sperăm să începem în iunie, dar, dacă nu se va întâmpla, o vom face în august, în SUA", a spus Simon pentru Tennis Channel.
Tenis
Emma Răducanu, avertizată de o câștigătoare de Grand Slam, care a decăzut complet după marele succes
ACUM 12 ORE

Emiliano Sanchez: fără tenis tot anul

Emilio Sanchez, fostul mare campion de dublu din Spania, vine cu o variantă și mai pesimistă: fostul mare jucător spaniol are îndoieli serioase că va mai putea fi ținut vreun turneu anul acesta, independent de evoluția COVID-19. Asta pentru orice jucător pătrunde într-o țară străină ar trebui să fie izolat timp de 14 zile, ceea ce complică teribil lucrurile.
"Nu cred că va mai fi tenis în 2020, nu cred că acest lucru e posibil în acest moment. Chiar și când situațiile vor fi stabile în fiecare țară, în momentul în care cineva vine pentru a evolua la un turneu trebuie să stea 14 zile în carantină. E procedura standard. Este imposibil ca jucătorii să fie ținuți câte două săptămâni în carantină înainte de fiecare turneu, de aceea zic că nu se va mai juca", a spus Emilio Sanchez Vicario, citat de tennisactu.net.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
US Open
Marion Bartoli, despre performanța Emmei Răducanu: "Nu poți fi norocoasă 10 meciuri la rând"
ACUM 14 ORE
Tenis
Prima reacție a lui Diego Schwartzman, după ce a fost învins de un puști fără clasament în ATP
ACUM 17 ORE