Alexander Zverev (3 ATP) a anunţat că nu va participa la turneul pe iarbă din ţara sa natală, de la Halle, din cauza unei accidentări grave la gleznă. Întrecerea va avea loc săptămâna viitoare.

Imaginile durerii! Alexander Zverev a revenit în cârje pe teren pentru a-și anunța retragerea

"Bineînţeles că ne-ar fi plăcut să-l vedem jucând la Halle, dar acum este important pentru el să se refacă după accidentare'', a spus directorul turneului, Ralf Weber.
Wimbledon
Kyrgios, dezlănțuit la Wimbledon, la adresa lui Tsitsipas: "Nu-l place nimeni, are probleme mari!"
ACUM 13 MINUTE
Zverev a fost vicecampion la Halle în 2016 şi 2017 şi a jucat, de asemenea, la două finale de dublu.

Alexander Zverev s-a întors în Germania pentru controale amănunțite

Alexander Zverev a anunţat că a suferit o ruptură de ligamente la glezna dreaptă în cursul meciului cu spaniolul Rafael Nadal, din semifinalele turneului de Mare Şlem de la Roland Garros.
Într-un mesaj postat pe contul său de Instagram, Zverev a precizat că, "potrivit primelor examene medicale, se pare că mai multe ligamente laterale de la piciorul drept sunt rupte".
"Luni voi zbura în Germania pentru a mai face câteva controale şi a găsi cea mai bună şi cea mai rapidă modalitate de a mă recupera", spunea campionul olimpic en-titre.
Alexander Zverev (25 ani) a abandonat în setul al doilea al meciului cu Nadal, în momentul în care era condus cu 7-6 (10/8), 6-6, după un meci foarte echilibrat de mai bine de trei ore. El şi-a răsucit violent glezna dreaptă după ultima sa lovitură şi a fost evacuat într-un scaun cu rotile înainte de a se întoarce în cârje pentru a-şi oficializa abandonul.
Suesa: Agerpres
Tenis
Ce spune Iga Swiatek după eliminarea de la Wimbledon: „Am simțit că nu sunt în cea mai bună formă”
ACUM O ORĂ
Wimbledon
Rafa Nadal a clarificat disputa legată de strigătele lui Sonego
ACUM 2 ORE