Jucătoarea britanică, fostă adversară a Simonei Halep în trecut, a vorbit despre situația dificilă cu care se confruntă tenismenii în momentul de față.
"Tenisul este un sport individual şi aşa câştigăm bani. Dacă nu jucăm, nu obţinem bani, este foarte simplu. M-am gândit să fac altceva, să lucrez la un supermarket, mai ales la început, când magazinele spuneau că au nevoie de personal.
Niciun jucător nu va câştiga bani cât timp turneele sunt suspendate şi cunosc o mulţime dintre ei care evoluează în competiţii de rang inferior care oricum nu câştigau cine ştie ce, nu au economii. Mă gândesc acum însă că toată lumea este în aceeaşi barcă, ţara este aproape blocată.", a spus Broady, pentru BBC.
Tenis
Decizia organizatorilor de la US Open după anularea Wimbledon-ului
01/04/2020 LA 16:13

Wimbledon 2020, anulat din cauza pandemiei

Turneul de Grand Slam de la Wimbledon a fost anulat, iar Simona a fost prima jucătoare care a reacționat cu privire la această decizie.
Organziatorii de la Wimbledon au luat decizia de a anula turneul de la All England Club, care trebuia să debuteze la finalul lunii iunie. Pericolul reprezentat de coronavirus este prea puternic, iar sportivii nu sunt în siguranță. În acest moment, toate competițiile de tenis din lume, atât la masculin, cât și la feminin, sunt întrerupte, ca urmare a crizei generate de COVID-19.

Mesajul Simonei Halep, după anularea Wimbledon

"Sunt atât de tristă că Wimbledon nu se va desfășura anul acesta. Finala de anul trecut va fi întotdeauna una dintre cele mai fericite momente din viața mea. Dar trecem prin ceva mult mai mare decât tenisul, însă Wimbledon va reveni. Asta înseamnă că am mai mult timp la dispoziție ca să-mi apăr titlul cucerit în 2019. Fiți puternici și continuați că credeți.", a scris Halep, pe contul de Twitter.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Roland Garros
Azi începe Roland Garros 2022. Ce putem vedea în prima zi de la Grand Slamul parizian
ACUM 7 ORE
Roland Garros
Halep și Mouratoglou, vedetele unui super-reportaj CNN, înainte de Roland Garros
ACUM 9 ORE