Simona Halep este jucătoarea cu cel mai bun joc de regularitate din circuit, motiv pentru care jucătoarele care o întâlnesc încearcă de cele mai multe ori să joace decisiv. Oponentele trebuie să abordeze o astfel de tactică pentru că sportiva din Constanța e și extrem de rapidă și, dacă îi faci puncte decisive, ajunge cu lejeritate la majoritatea mingilor.
"În general, adversarele Simonei adoptă această tactică, sunt mai agresive decât de obicei, pentru că e dovedit, Simona e cea mai rapidă jucătoare. Are un joc excelent de regularitate și atunci opozantele trebuie să vină cu ceva cu care s-o scoată din ritm. Ele speră că e acea zi în care le iese tot și pot câștiga acel meci. E singura lor șansă. Cred că e foarte greu pentru cineva să o bată pe Simona la un joc de regularitate", a explicat Apostu, intr-un interviu acordat celor de la DigiSport.

Rolul lui Apostu-Efremov în echipa Simonei Halep

Tenis
Simona Halep a anunțat încetarea colaborării cu Virginia Ruzici! Mesajul tenismenei
ACUM 4 ORE
La Dubai, turneu câștigat de Halep, Apostu-Efremov a fost cel care a însoțit-o pe campioana noastră.
În 2019, Cahill și-a luat un an sabatic, conștientizând că își neglijează prea mult familia în detrimentul tenisului. Darren a acceptat pe final de an să revină în echipa Simonei Halep, în condițiile în care campioana noastră i-a promis că îi va oferi mai multă flexibilitate în program. Ca atare, tehnicianul australian nu va fi prezent la toate turneele la care participă Simo, urmând a-i fi alături doar la cele mai importante. Ca atare, în Dubai învingătoarea de la Wimbledon nu a fost însoțită de australian, care a avut nevoie de câteva zile pe care să le petreacă alături de cei dragi. Apostu-Evremov i-a luat locul cu brio, ajutând-o enorm pe Halep, iar acum a vorbit despre rolul său în staff-ul campioanei.
"Amândoi facem același lucru, nu e vreo diferență, vom împărți turnee, la turneele importante vom fi amândoi. În rest, suntem amândoi pe teren, suntem amândoi cu ea, e o colaborare. Cu siguranță, Darren are atuul de a fi mai demult, are experiență, are timpul petrecut cu Simona. Cu siguranță are un cuvânt mai greu de spus, iar eu încerc să mă integrez cât mai bine", a mai spus Apostu Efremov.
Pentru Halep - care în prezent se recuperează după turneul de la Dubai -, urmează Indian Wells, competiție ce se va desfășura în perioada 9-22 martie. Anul trecut, Simo a ajuns până în optimi de finală, la competiția care avea să fie câștigată de Bianca Andreescu. Campioana noastră s-a impus în 2015 la Indian Wells, după o finală cu Jelena Jankovic, scor 2-6, 7-5, 6-4.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Roland Garros
Mouratoglou a dezvăluit cum se simte Simona Halep, după eliminarea de la Paris! Anunțul făcut
ACUM 5 ORE
Roland Garros
Wilander & Henman, impresionați de Simona Halep, după eliminarea de la Roland Garros! Ce au remarcat
IERI LA 13:22