Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Emma Răducanu, extrem de dezamăgită după o nouă accidentare! "E greu de acceptat"

Eurosport
DeEurosport

Publicat 05/01/2023 la 19:01 GMT+2

Emma Răducanu a suferit o nouă accidentare, în chiar primul turneu la care a luat parte în acest an. Jucătoarea britanică de origine română este greu încercată din punct de vedere psihic, după ce aceasta s-a retras din 5 partide și în 2022.

Emma Raducanu of Great Britain is in tears as she withdraws injured during her singles match against Viktoria Kuzmova of Slovakia on day four of the 2023 ASB Classic Women's at the ASB Tennis Arena on January 05, 2023 in Auckland, New Zealand

Credit imagine: Eurosport

Articol scris de Dani Morar
Emma Răducanu are emoții cu doar o săptămână și jumătate înainte Australian Open. Britanica de 20 de ani a suferit o accidentare la gleznă în partida cu Viktoria Kuzmova, din optimile de finală ale turneului de la Auckland, la scorul de 6-0, 5-7.
Jucătoarea de pe poziția 78 WTA va fi examinată în aceste zile și speră să nu aibă probleme în a participa la primul turneu de Grand Slam al anului. Aceasta a dat vina pe terenurile ude și a dezvăluit că este dificil de acceptat din punct de vedere mental, mai ales după ce a fost nevoită să abandoneze în 5 partide din anul trecut, tot din cauza accidentărilor.
"E greu de acceptat. Am lucrat mult din punct de vedere fizic în ultimele luni, iar acum mă simt bine și sunt optimistă. Să fiu oprită de o nouă accidentare, sucindu-mi glezna, e dezamăgitor, mai ales pentru că s-a întâmplat în prima săptămână. Cred că jucam un tenis destul de bun.
Terenurile sunt incredibil de alunecoase, așa că, sincer, nu e o surpriză că i s-a întâmplat asta cuiva. Nu e ceva ce pot controla, mai ales după o zi lungă de așteptare. O să fiu evaluată zilele următoare și vom vedea care sunt următorii pași.
În Auckland a plouat mult săptămâna asta, așa că nu am apucat să văd prea multe. Sunt sigură că putem îmbunătăți anumite aspecteale jocului, dar per total mă bucur de sprijinul publicului și de jocul în aer liber. Fanii m-au făcut să mă simt ca acasă", a spus Emma Răducanu, pentru Stuff, o publicație din Noua Zeelandă.
Citește și:

Gabriela Ruse și Venus Williams au cedat în optimi la Auckland

Gabriela Ruse, singura româncă de pe tabloul principal al turneului din Noua Zeelandă a cedat în două seturi în optimi, în fața cehoaicei Karolina Muchova. A fost 6-4, 6-1 pentru sportiva clasată pe locul 151 WTA, care o va întâlni în sferturi pe Rebeka Masarova, din Spania.
Și Venus Williams a părăsit competiția în aceeași fază cu românca. Americanca a cedat în decisiv împotriva chinezoaicei Lin Zhu, după ce meciul a fost mutat în interior din cauza ploii.
"Afară a fost foarte dificil. A plouat, a bătut vântul. A fost mai mult o luptă pentru supraviețuire decât un meci de tenis. Înăuntru m-am simțit mult mai bine, am lovit bine mingea și sunt mulțumită. Asta e important", a spus cea care a câștigat 7 Grand Slam-uri în carieră, la finalul partidei.
Australian Open se vede în perioada 16 - 29 ianuarie 2023 în direct pe canalele Eurosport, dar și pe aplicația Eurosport (Android și iOS).
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo