După retragerea șocantă din tenis anunțată luna trecută, au existat multe speculații cu privire la următoarea mișcare în carieră pentru Ashleigh Barty. Mulți credeau că se va întoarce la golf după ce a câștigat pentru a doua oară turneul Brookwater Golf and Country Club din Australia, după ce a câștigat prima dată evenimentul în 2020.
https://i.eurosport.com/2022/04/12/3354103.jpg
Au existat, de asemenea, speculații că s-ar întoarce în lumea cricket-ului profesionist, după ce a jucat anterior pentru Brisbane Heat în Liga inaugurală a Women’s Big Bash League în 2015 și 2016. Cu toate acestea, următoarea mișcare în carieră a lui Barty este ceva foarte diferit și totodată surprinzător pentru cei care știu cât de bună poate deveni Ash în lumea sportului.
Tenis
Simona Halep, în top 10 conform "clasamentului adevărului" din tenis! Cum arată ierarhia
16/04/2022 LA 07:20
CITEȘTE ȘI:

Surpriza pregătită de Ashleigh Barty! Australianca se distanțează de lumea sportului

Într-un interviu exclusiv oferit pentru NewsCorp, Barty a dezvăluit că va publica o serie de cărți pentru copii, precum și un memoriu despre care nu a dat foarte multe detalii. Cărțile pentru copii vor fi o serie în șase părți numită "Little Ash" și se va baza pe propria ei viață și pe propriile experiențe cu familia ei.
În interviul cu pricina, Barty a spus că inspirația ei de a scrie provine de la nepoata ei de cinci ani, Lucy. Triplă câștigătoare de Grand Slam, Ash Barty a spus: "Acest proiect a fost atât de distractiv și este ceva ce mi-am dorit întotdeauna să fac... Lucy este sursa mea de inspirație. Ea are vârsta perfectă pentru a înțelege povești și intrigi și pentru a citi cărți în capitole".
Ea a continuat să discute despre viața ei de după retragere și despre posibilitatea de a petrece timp alături de familia ei, lucru pe care nu l-a putut face atât de mult în trecut, când călătorea săptămână de săptămână. "Mi-am petrecut atât de mult timp cu familia mea frumoasă și cu nepoatele și nepotul meu și absolut nimeni nu a putut să-mi șteargă zâmbetul de pe față în ultimele săptămâni", a mai spus Ash Barty.
Turneul ATP de la Monte Carlo e în direct, în fiecare zi, pe Eurosport 2 și Eurosport Player.
Tenis
Suma ridicolă încasată de Barty pentru titlul cucerit în golf, la 11 zile după retragerea din tenis
04/04/2022 LA 14:57
Tenis
Barty s-a retras din tenis, dar n-a renunțat la sport! Titlul cucerit la 11 zile după anunțul șocant
03/04/2022 LA 17:55