Pentru a limita cât mai mult răspândirea COVID-19, organizatorii Australian Open au luat decizia de a le impune participanților la primul turneu de Grand Slam al anului să-și aleagă un partener de antrenament și să se pregătească doar cu el pe durata celor două săptămâni de concurs la Melbourne. Mai mulți jucători au făcut deja perechi în acest sens. Dacă Iga Swiatek se va pregăti cu Elina Svitolina, Rafael Nadal se va antrena cu Jannik Sinner.

Eurosport 2021 - Dezlănțuim puterea sportului

Până acum, Simona Halep nu a anunțat ce parteneră de antrenament va avea la Australian Open, acolo unde anul trecut a ajuns până în penultimul act. Totuși, campioana noastră a primit o ofertă de nerefuzat de la liderul mondial din WTA, australianca Ashleigh Barty, care nu a mai jucat un meci oficial din luna februarie a anului trecut. Totuși, Barty vrea să revină în forță în competiții. Tocmai de aceea vrea să aibă o parteneră pe măsură.
Tenis
Simona Halep a anunțat încetarea colaborării cu Virginia Ruzici! Mesajul tenismenei
ACUM 15 ORE

Simona Halep – Ashleigh Barty, o posibilă pereche de antrenament la Australian Open

Jucătoarea din Australia i-a propus Simonei să se antreneze împreună la începutul acestui an, cu scoul de a pregăti cât mai bine primul turneu major al anului, Australian Open, care va fi transmis în direct și în exclusivitate pe Eurosport și Eurosport Player. "O aleg pe Simona Halep. Scoate ce e mai bun din mine pe teren și întotdeauna ne simțim bine împreună", a afirmat Ashleigh Barty pentru Tennis.com.
La finalul lui 2020, Simona Halep a dezvăluit că a discutat tot mai des cu Ashleigh Barty și cu celelalte tenismene de top într-un an guvernat de pandemia de coronavirus: "Am vorbit foarte mult cu Barty. Sunt foarte multe fete cu care vorbesc și îmi dau seama că nu sunt singura care sunt stresată oarecum de astfel de reguli și de momentele prin care trecem. Și ele sunt stresate, panicate și nu știu încotro și cum să meargă mai departe. Ajută că vorbim între noi, îți dai seama că nu ești doar tu anormală. Noi avem cu toate gândurile noastre", a spus Simona într-o discuție cu Andi Moisescu.
Roland Garros
Mouratoglou a dezvăluit cum se simte Simona Halep, după eliminarea de la Paris! Anunțul făcut
ACUM 16 ORE
Roland Garros
Wilander & Henman, impresionați de Simona Halep, după eliminarea de la Roland Garros! Ce au remarcat
IERI LA 13:22