Ashleigh Barty a luat decizia la începutul acestui an să se retragă din tenis, iar după o pauză în care a cochetat cu golful din pură pasiune, campioana de la Australian Open a ajuns să lucreze în lumea corporatistă, acceptând un post la Optus. Titlul oficial al funcției pe care o ocupă este "Șefă de inspirație", deși nu este clar ce presupune acest lucru.
Această informație apare în presa din Australia după ce s-a zvonit că a trecut la golf profesionist după ce s-a retras în martie din tenis. Acum, Barty dezvăluie că este noua șefă de inspirație pentru Optus, în ceea ce reprezintă cea mai recentă mișcare a sa în domeniul muncii după ce a uimit lumea sportivă prin retragerea din tenis în luna martie a acestui an.
Tenis
Serena Williams, laude pentru Ash Barty pentru că s-a retras la 25 de ani: "Simt o mare durere!"
10/08/2022 LA 12:27
CITEȘTE ȘI:

Ashleigh Barty, de la tenis, la golf, la "șefă de inspirație" într-o companie australiană

Barty și-a anunțat miercuri rolul în cadrul gigantului din domeniul telecomunicațiilor, spunând că speră să aplice lecțiile incredibile pe care le-a învățat în timpul carierei sale de mare succes în care a câștigat trei titluri de Grand Slam: "Pentru mine, inspirația a fost întotdeauna totul pentru mine, ajutându-i pe australieni și încurajându-i să fie cea mai bună versiune a lor - și abia aștept să fac asta cu Optus", a declarat ea pe canalul de YouTube al companiei.
Nu este clar ce înseamnă acest lucru în sens practic, sau ce implică responsabilitățile de zi cu zi. În orice caz, Ashleigh Barty este o femeie foarte ocupată. S-a căsătorit cu partenerul său de lungă durată Garry Kissick, s-a implicat în golf obținând rezultate remarcabile, a lansat o serie de cărți pentru copii și a reflectat la cariera ei din tenis, carieră pe care a oprit-o la vârsta de 25 de ani. În plus, Ash Barty e ocupată cu a sa cartee de memorii, care va fi disponibilă pentru presă în luna noiembrie.
Acum, Ash vrea să încerce și un job de zi cu zi la Optus: "Fie că este vorba de sport sau de lumea corporatistă, cel mai important lucru este să găsești ceea ce te face fericit", a declarat Barty pentru Herald Sun atunci când a vorbit despre noul ei rol la Optus. "Uneori înseamnă acea decizie curajoasă sau îndrăzneață, acea decizie conștientă de a spune da (sloganul Optus) și de a simți că faci o diferență".
Tenis
Barty, o mare pierdere pentru circuitul WTA: "Swiatek vs Barty ar fi fost o mare rivalitate"
29/07/2022 LA 12:50
Wimbledon
Barty despre tenisul feminin: "Este spectaculos și imprevizibil"
16/07/2022 LA 15:54