Simona Halep și Patrick Mouratoglou au anunțat la începutul lunii aprilie că vor începe să lucreze împreună, spre surprinderea tuturor: "Sunt încântată de începutul acestui nou capitol din cariera mea. La serviciu Patrick Mouratoglou", a postat pe Twitter dubla campioană de Grand Slam din România.
Simona Halep se antrenează încă din februarie la Academia lui Mouratoglou de la Nisa, după ce a renunţat la antrenorii Adrian Marcu şi Daniel Dobre, cu care a lucrat la Australian Open. Patrick Mouratoglou, francez de origine greacă, în vârstă de 51 de ani, a lucrat cu Serena Williams din 2012. Printre jucătorii care au colaborat cu el se numără Marcos Baghdatis, Anastasia Pavlyuchenkova, Jeremy Chardy, Grigor Dimitrov, Coco Gauff şi Stefanos Tsitsipas.
CITEȘTE ȘI:
Roland-Garros
Holger Rune - Hugo Gaston - Roland-Garros
ACUM 5 ORE

Cum a comentat Alex Correja colaborarea dintre Simona Halep și Patrick Mouratoglou

Într-un interviu exclusiv pentru Eurosport, Alex Correja a analizat colaborarea dintre Simona Halep și Patrick Mouratoglou: "Nu cred că se aștepta nimeni, dar asta arată că Simona are dorința de a continua să se perfecționeze. Mă bucur pentru Patrick, pentru că știți cu toții că am o relație foarte bună cu el, îmi place de el, cred că știe multe și are experiență. A lucrat cu o jucătoare ca Serena, stiluri total diferite de joc. Poate adăuga ceva la Simona, pentru că Serena a fost întotdeauna foarte agresivă la serviciu și la retur.
Într-un fel, Simona are un stil diferit de cel al Serenei, dar poate că Patrick îi poate aduce ceva mai multă agresivitate și câteva idei, câteva moduri de a juca într-un mod diferit. Nu cred că trebuie să schimbe stilul Simonei, pentru că ea are propriul ei mod de a juca tenis. Dar întotdeauna aduce ceva ceva în plus, iar Patrick este o persoană înțelegătoare. Cred că este un tip inteligent. Despre colaborarea în sine trebuie să spun că am fost un pic surprins. Dar, după ce am gândit la rece despre asta, mi-am zis că ar putea funcționa și sper să meargă bine, pentru că Simona încă poate juca un tenis bun", a spus Corretja.
Roland-Garros
Casper Ruud - Lorenzo Sonego - Roland-Garros
ACUM 6 ORE
Roland-Garros
Madison Keys - Elena Rybakina - Roland-Garros
ACUM 7 ORE