Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Novak Djokovic e în optimi la Astana Open! Sârbul a făcut show în meciul cu Cristian Garin în Kazahstan

Irina Aldea

Actualizat 05/10/2022 la 19:10 GMT+3

Novak Djokovic s-a calificat în optimile de finală ale turneului de 500 de puncte de la Astana, după ce a făcut o demonstrație de forță în meciul cu Cristian Garin, cedând doar două game-uri.

Novak Djokovic, calificare en-fanfare în optimi la Astana Open! A cedat doar 2 game-uri cu Garin

Novak Djokovic, cap de serie numărul 4, s-a calificat în optimile de finală ale turneului de 500 de puncte de la Astana, după ce a trecut de Cristian Garin (81 ATP) în minimum de seturi. Sârbul s-a impus cu scorul de 6-1, 6-1, la capătul unui meci care a durat doar o oră de joc.
Novak Djokovic, care a cucerit duminică titlul la Tel Aviv după o finală cu Marin Cilic, și-a continuat astfel parcursul excelent în circuitul ATP. Nole a fost și azi foarte solid și a arătat un joc de înaltă calitate, risipind îngrijorările privind accidentarea de la încheietura mâinii drepte.
CITEȘTE ȘI:

Novak Djokovic e în optimi la Astana Open, după victoria cu Cristian Garin

Cristian Garin a primit o adevărată lecție de tenis de la Novak Djokovic, care nu a slăbit nivelul în niciun moment din meci. Chilianul a încercat să își ridice nivelul în setul al doilea, dar sârbul a fost mult prea puternic. În continuare, Nole se va duela în Kazahstan pentru un loc în sferturi cu olandezul Botic Van De Zandschulp.
Botic Van De Zandschulp, aflat pe locul 34 ATP, s-a calificat în optimi la turneul din Kazahstan după ce a trecut de favoritul gazdelor, Zhukayev cu scorul de 6-1, 6-1. Acesta va fi prima întâlnire directă dintre Novak Djokovic și Botic Van De Zandschulp în circuitul ATP, la Astana Open, turneu care a rămas fără principalul favorit, după ce Carlos Alcaraz a fost eliminat încă din a doua zi de turneu de către David Goffin.
Turneele ATP 500 de la Tokyo și Astana se văd în săptămâna 3-9 octombrie 2022 în direct pe Eurosport 2, dar și pe aplicația Eurosport (Android și iOS).
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo