Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Novak Djokovic e în semifinale la Astana Open! Sârbul, evoluție magistrală cu rusul Karen Khachanov

Irina Aldea

Actualizat 07/10/2022 la 16:49 GMT+3

Novak Djokovic a obținut calificarea în semifinale la Astana Open, după ce a trecut în minimum de seturi de rusul Karen Khachanov.

Novak Djokovic

Credit imagine: Getty Images

Novak Djokovic, cap de serie numărul 4 la Astana Open, s-a calificat în penultimul act după ce a trecut de ocupantul locului 18 ATP, Karen Khachanov, cu scorul de 6-4, 6-3, la capătul unui meci care a durat o oră și 29 de minute de joc. Sârbul a arătat din nou un joc de foarte bună calitate și a obținut biletul spre semifinale.
picture

Novak Djokovic, replică excelentă pentru Khachanov la Astana Open! Sârbul, omniprezent pe teren

Acesta este al șaptelea meci consecutiv pe care Novak Djokovic îl câștigă în minimum de seturi. Sârbul a avut o nouă demonstrație de forță la Astana și a câștigat al nouălea meci din 10 întâlniri directe cu rusul în circuitul masculin de tenis.
CITEȘTE ȘI:

Novak Djokovic e în semifinale la Astana Open după o nouă evoluție magnifică

"Sincer să fiu nu cred că am jucat la fel de bine de pe fundul terenului precum am făcut-o în primele meciuri. Cred că am jucat un tenis bun de la început în general. Sper să-mi ridic nivelul de joc pentru meciul viitor. Din copilărie vine forța mea mentală. Dacă ai fi crescut în Serbia ai fi știut despre ce vorbesc", a spus Novak Djokovic la interviul de după meci.
În continuare, pentru un loc în marea final, Novak Djokovic se va duela cu învingătorul meciului dintre Roberto Bautista-Agut și Daniil Medvedev, ultimul meci din sferturile de finală. În cealaltă semifinală se vor duela favoritul numărul 3, Stefanos Tsitsipas, cu favoritul numărul 5, Andrey Rublev.
Turneele ATP 500 de la Tokyo și Astana se văd în săptămâna 3-9 octombrie 2022 în direct pe Eurosport 2, dar și pe aplicația Eurosport (Android și iOS).
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo