Tenis

Atac fără precedent asupra lui Novak Djokovic după scandalul "COVID19": "Se crede Mesia, de neatins"

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Atac fără precedent asupra lui Novak Djokovic după scandalul "COVID-19"

Credit imagine: Getty Images

DeIrina Aldea
27/06/2020 la 12:18

Infectările cu coronavirus de la Adria Tour au adus cu sine o mulțime de critici la adresa lui Novak Djokovic, însă ultima apărută în spațiul public este fără îndoială cea mai dură de până acum.

Liderul mondial din ATP şi-a pus lumea tenisului în cap, după turneul demonstrativ pe care l-a organizat în atât la Belgrad, cât și la Zadar, în Croația. La ultima dintre cele două locații s-a spart petrecerea după ce Grigor Dimitrov a anunțat că a fost confirmat pozitiv cu coronavirus. La doar câteva ore distanță, și Borna Coric a făcut același anunț. Novak Djokovic a revenit la Belgrad și a făcut testul de îndată, iar veștile nu au fost deloc grozave.

Marți, marele campion sârb a emis un comunicat în care transmitea lumii întregi că s-a infectat cu coronavirus, iar de atunci, lumea tenisului s-a împărțit în două tabere: critici și susținători ai lui Novak Djokovic. Ultimul atac la adresa lui Nole este fără îndoială cel mai dur. Câștigătorul a 17 titluri de Grand Slam este comparat cu Mesia.

Tenis

Ironicul Nick Kyrgios, lecții pentru Djokovic, Thiem, Zverev și Becker: "Vreo întrebare, băieți?"

IERI LA 11:20

Atac fără precedent asupra lui Novak Djokovic

Directorul turneului de la Marseille, Jean-Francois Caujolle, a lansat o serie de critici fară precedent la adresa lui Novak Djokovic, după ce la competiția organizată de acesta mai multe persoane au contractat noul coronavirus. Caujolle este de părere că atitudinea lui Nole arată că acesta se consideră un Mesia al zilelor noastre.

"Îmi aduce aminte de Turnul Babel, în care oamenii încercau să fie zei. Îmi dă impresia că Djokovici s-a pus deasupra tuturor. Se consideră de neatins, se vede Mesia, un guru al tuturor! El nu crede nici în vaccin. Ok, poate că nu crezi în vaccin, poate crezi că te poți trata cu plante, dar ești responsabil când faci astfel de afirmații public", a declarat Caujolle, conform TennisNet.

În urma acestor evenimente, Adria Tour a fost anulat. Mai erau de disputat finala etapei de la Zadar și alte două ediții organizate în Bosnia-Herțegovina.

Tenis

De ce a refuzat Simona Halep dansul cu Djokovic la Wimbledon! Motivul invocat de campioana noastră

08/07/2020 LA 13:13
Tenis

Cum e să fii antrenorul lui Federer & Djokovic: Edberg și Becker povestesc experiențele lor pe teren

08/07/2020 LA 11:53
Subiecte asemănătoare
TenisNovak Djokovic
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol