Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Probleme pentru Djokovic înainte de US Open! Sârbul s-a retras din proba de dublu la "Cincinnati"

Irina Aldea

Publicat 24/08/2020 la 14:55 GMT+3

Liderul mondial din ATP, Novak Djokovic, a venit la New York cu gândul de a câștiga toate meciurile, atât la simplu, cât și la dublu, însă planurile lui au fost modificate.

Novak Djokovic s-a retras din proba de dublu la Cincinnati

Credit imagine: Getty Images

Mare favorit la competițiile de la New York, Novak Djokovic nu are liniște pe deplin. Sârbul s-a retras ieri din proba de dublu a turneului de la Cincinnati din cauza unor probleme la gât. El, împreună cu al lui compatriot, Filip Krajinovic, ar fi trebuit să-i înfrunte în primul tur al probei de dublu pe americanii Tommy Paul și Frances Tiafoe. Djokovic și Krajinovic au fost înlocuiți pe tablou de alți doi sârbi.
Pentru echipa lui Djokovic, durerea de la gât a campionului sârb reprezintă un mare semn de alarmă, asta pentru că urmează două turnee dificile pentru Nole, chiar dacă este principalul favorit. El va începe în proba de simplu de la Cincinnati împotriva lituanianului Richard Berankis, locul 72 ATP. Cei doi s-au mai întâlnit până în prezent o singură dată, chiar la US Open, în 2013. Djokovic s-a impus atunci fără probleme în trei seturi.

Turneul ATP de la Cincinnati, în direct pe Eurosport

Meciul dintre Novak Djokovic și Richard Berankis va avea loc în această seară, de la ora 23, în direct pe Eurosport 2. Djokovic, până să afle dacă problema de la gât este una serioasă, se pregătește să fie în formă maximă atât la Cincinnati, cât și la US Open, turneu la care va fi singurul prezent dintre cei trei coloși ai sportului alb.
Djokovic este neînvins în acest an (18 victorii) și speră că va continua pe această linie și la turneele americane. US Open este cel de-al 2-lea turneu de grand-slam al anului, după ce Wimbledon-ul a fost anulat, iar Roland Garros-ul a fost amânat și se va disputa în toamnă. Competiția de la Flushing Meadows va debuta pe 31 august și va putea fi urmărită în direct și în exclusivitate pe Eurosport.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo