Rusia – Italia 2-0

Finala ATP Cup a fost doar o formalitate pentru Rusia, care a tranșat duelul cu Italia încă de la meciurile de simplu. Medvedev și-a îmbunătățit recordul victoriilor și a ajuns la 14 succese consecutive, obținând victoria care le-a adus titlul rușilor în cadrul ATP Cup. Medvedev s-a impus, 6-4, 6-2, pe Rod Laver Arena, în fața lui Matteo Berrettini. Rublev a obținut victoria de 1-0 pentru ruși, câștigând categoric cu Fabio Fognini, scor 6-1, 6-2.
Moselle Open
Daniil Medvedev, comportament lamentabil la Metz! Huiduit, rusul a recurs la un gest oribil
22/09/2022 LA 19:14
Ocupant al locului 4 ATP, Daniil Medvedev a fost la înălțime, câștigând ultimele 10 partide disputate împotriva rivalilor din Top 10 ATP, inclusiv o serie de succese în fața primilor trei jucători ai lumii la Turneul Campionilor din 2020: "Este un plus incredibil de motivație", a spus el la finalul partidei cu Italia.

Rusia, noua campioană la ATP Cup, câștigătoarea celei de-a doua ediții

Australian Open debutează luni la Melbourne, iar Medvedev și Rublev, care au câștigat cinci titluri și 45 de meciuri de la începutului lui 2020, vor avea la dispoziție o zi liberă înainte de meciurile lor din turul inaugural. Medvedev a spus, după ce a câștigat titlul la ATP Cup alături de colegii de echipă, că nu știe deocamdată dacă meciurile de la acest turneu sunt o pregătire bună pentru primul turneu de Grand Slam al anului.
Rușii au făcut legea anul acesta la ATP Cup și nu au pierdut niciun meci de simplu în cadrul grupei sau în play-off săptămâna aceasta, fiind doar a doua echipă care câștigă titlul la ATP Cup, ediția inaugurală a competiției fiind câștigată anul trecut de Serbia, condusă de Novak Djokovic.
După ce au împărțit triumful din ATP Cup din postura de colegi în echipa Rusiei, Daniil Medvedev și Andrey Rublev ar putea să se întâlnească săptămâna trecută la Australian Open în sferturile de finală.
O ofertă imbatabilă pentru un tenis care întoarce capete. Aplicația Eurosport Player la 0,99€ pentru o lună.

Australian Open 2021 - Acțiunea de la Melbourne revine pe Eurosport

Tenis
"N-am simțit mare lucru!" Medvedev, expeditiv când a fost întrebat despre pierderea locului 1 ATP
19/09/2022 LA 14:25
Tenis
Andy Murray, "prevăzătorul"! Două pronosticuri ale scoțianului s-au împlinit în doar un an
14/09/2022 LA 12:49