Spania - Grecia 1-2. Ibericii merg în semifinale

Pablo Carreno Busta a garantat prezența Spaniei în semifinalele ATP Cup prin victoria sa de vineri 6-3, 6-4 împotriva grecului Michail Pervolarakis. Astfel, cum Spania avea nevoie doar de o victorie în partida cu Grecia, ibericii merg mai departe.
Rafael Nadal, numărul doi mondial, cel care a condus echipa Spaniei în finala cu Serbia, încă nu a jucat în ediția din acest an din cauza unei accidentări la spate. Însă Spania s-a descurcat cu doi jucători din Top 20 - numărul 16 Carreno Busta și numărul 13 Roberto Bautista Agut.
Tel Aviv Watergen Open
Rezumatul partidei Djokovic - Safiullin! Sârbul s-a impus în două seturi și e în finală la Tel Aviv
ACUM 9 ORE

Serbia - Germaina 1-2

Liderul mondial Novak Djokovic rămâne neînvins la ATP Cup dup ce l-a învins în trei seturi pe Alexander Zverev pentru a ține în viață speranțele Serbiei împotriva Germaniei.
Djokovic era obligat să câștige după ce mai devreme Jan-Lennard Struff a oferit prima victorie Germaniei. După ce a pierdut primul set, unul echilibrat, Djokovic a învins ulterior după două ore și 30 de minute.
Ambii jucători au revenit apoi pentru meciul la dublu, cel decisiv pentru calificarea în semifinale, acolo unde germanii s-au impus. Struff și Zverev s-au impus însă în supertiebreak cu 10-7 ceea ce a adus o reacție nervoasă din partea lui Novak Djokovic.
Sofia Open
Sinner aproape de o accidentare groaznică! Italianul s-a retras din meciul cu Rune, de la Sofia
ACUM 10 ORE
Tel Aviv Watergen Open
Djokovic s-a calificat în finala turneului de la Tel Aviv! Victorie în două seturi cu Safiullin
ACUM 12 ORE