Spania - Grecia 1-2. Ibericii merg în semifinale

Pablo Carreno Busta a garantat prezența Spaniei în semifinalele ATP Cup prin victoria sa de vineri 6-3, 6-4 împotriva grecului Michail Pervolarakis. Astfel, cum Spania avea nevoie doar de o victorie în partida cu Grecia, ibericii merg mai departe.

ATP Rotterdam
Rezumate: Zverev vs Bublik
ACUM 2 ORE

Rafael Nadal, numărul doi mondial, cel care a condus echipa Spaniei în finala cu Serbia, încă nu a jucat în ediția din acest an din cauza unei accidentări la spate. Însă Spania s-a descurcat cu doi jucători din Top 20 - numărul 16 Carreno Busta și numărul 13 Roberto Bautista Agut.

Serbia - Germaina 1-2

Liderul mondial Novak Djokovic rămâne neînvins la ATP Cup dup ce l-a învins în trei seturi pe Alexander Zverev pentru a ține în viață speranțele Serbiei împotriva Germaniei.

Djokovic era obligat să câștige după ce mai devreme Jan-Lennard Struff a oferit prima victorie Germaniei. După ce a pierdut primul set, unul echilibrat, Djokovic a învins ulterior după două ore și 30 de minute.

Ambii jucători au revenit apoi pentru meciul la dublu, cel decisiv pentru calificarea în semifinale, acolo unde germanii s-au impus. Struff și Zverev s-au impus însă în supertiebreak cu 10-7 ceea ce a adus o reacție nervoasă din partea lui Novak Djokovic.

Tenis
Veste uriașă pentru Simona Halep! Decizia luată de WTA
ACUM 5 ORE
Tenis
Marele pariu al lui Murray: jucătorul din NextGen care va domina tenisul mondial
ACUM 8 ORE