Sezonul în tenisul masculin s-a deschis în noaptea dintre 2 și 3 ianuarie, în Australia, cu turneul ATP Cup, competiție care a fost recent înființată și care se desfășoară acum în premieră. Turneul din Australia este pe modelul Cupei Davis, inițiată de ITF. Este o competiție care se joacă pe echipe. Acestea sunt în număr de 24, împărțite în șase grupe, care vor juca Sydney, Perth si Brisbane dupa sistemul fiecare cu fiecare. Primele șase clasate și primele doua echipe de pe locul doi merg în sferturile de finală.
În cea de-a patra zi de concurs a ATP Cup, Rafael Nadal și Novak Djokovic nu au avut emoții în meciurile de luni din Australia. Liderul mondial din ATP, Rafa Nadal, s-a impus fără probleme în partida cu reprezentantul Uruguay-ului, Pablo Cuevas, locul 45 ATP, scor 6-2, 6-1, la capătul unui meci care a durat o oră și 14 minute de joc. A fost a doua victorie a zilei pentru iberici, după ce Roberto Bautista-Agut l-a impus pe Franco Roncadelli, scor 6-1, 6-2.

Novak Djokovic, victorios și el la ATP Cup

Roland-Garros
Moment adorabil la Roland Garros. Cum a fost surprins Rafael Nadal după interviul cu Marion Bartoli
ACUM 5 ORE
Pentru Serbia, misiunea de luni a fost mai dificilă decât pentru Spania. În primul meci al zilei, Dusan Lajovic a fost învins de către Benoit Paire, locul 24 ATP, scor 6-2, 6-7, 6-4, la capătul unui meci de două ore și opt minute de joc. Novak Djokovic a intervenit și și-a câștigat meciul cu Gael Monfils, scor 6-3, 6-2, după o oră și 32 de minute de joc, egalând situația la general.
Clasamentul grupei B
  • Japonia
  • Spania
  • Uruguay
  • Georgia
Clasamentul grupei A
  • Serbia
  • Franța
  • Africa de Sud
  • Chile
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Roland Garros
Toni Nadal, între Auger-Aliassime și Rafa! Ce va face la super-duelul din optimile Roland Garros
ACUM 5 ORE
Roland Garros
"Nadal vs. Nadal" în optimi la Roland Garros! Rafa a trecut fără emoții de Van De Zandschulp
ACUM 6 ORE