Serbia a obținut calificarea în finala ATP Cup după ce a trecut de Rusia în meciurile de simplu. În prima partidă a zilei, Dusan Lajovic, ocupantul locului 34, a produs surpriza și l-a învins pe Karen Khachanov, locul 17 ATP, scor 7-5, 7-6 (1), la capătul unui meci care a durat o oră și 50 de minute de joc.
În al doilea meci al zilei, primele două rachete ale celor două echipe s-au înfruntat și au oferit un duel memorabil la Sydney. Novak Djokovic, al doilea jucător de tenis al lumii, s-a impus în fața lui Daniil Medvedev, ocupantul locului 5 ATP, scor 6-1, 5-7, 6-4, la capătul unui meci care a durat două ore și 49 de minute de joc.
Tenis
O fostă campioană, atac la Djokovic după ce sârbul nu a fost nominalizat la premiul pentru fair-play
ACUM 8 ORE

Serbia, prima finalistă la ATP Cup

"A fost un meci excepțional. Ieri am petrecut aproape trei ore pe teren și azi s-a întâmplat la fel, dar partida de azi a avut probabil mai multe raliuri. A fost foarte solicitant. Medvedev este unul dintre cei mai buni jucători de tenis din lume și azi a demonstrat de ce. Această partidă a fost cea mai mare provocare de până acum anul acesta. Sunt foarte fericit să pot experimenta așa ceva alături de fanii sârbi care au venit să ne susțină. A fost o bătălie mare, cu tenis de calitate. Sper ca toată lumea din arenă și de la televizor să se fi bucurat de tenis", a spus Novak Djokovic la finalul partidei.
În continuare, Sserbia se va lupta pentru a se impune la prima ediție a ATP Cup cu învingătoarea din cealaltă finală, Spania și Australia. Toate meciurile de la ATP Cup pot fi urmărite pe Eurosport Player. Cele mai interesante dispute sunt transmise în exclusivitate pe programele Eurosport și au acoperire și pe eurosport.ro.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Tenis
Nadal și Alcaraz, nominalizați la premiul pentru sportivitate în 2022! Djokovic, rămas pe dinafară
ACUM 9 ORE
Tenis
Kyrgios, avertisment pentru Novak Djokovic înainte de startul noul sezon: "Vă asigur că voi câștiga"
IERI LA 18:48