Serbia a obținut calificarea în finala ATP Cup după ce a trecut de Rusia în meciurile de simplu. În prima partidă a zilei, Dusan Lajovic, ocupantul locului 34, a produs surpriza și l-a învins pe Karen Khachanov, locul 17 ATP, scor 7-5, 7-6 (1), la capătul unui meci care a durat o oră și 50 de minute de joc.
În al doilea meci al zilei, primele două rachete ale celor două echipe s-au înfruntat și au oferit un duel memorabil la Sydney. Novak Djokovic, al doilea jucător de tenis al lumii, s-a impus în fața lui Daniil Medvedev, ocupantul locului 5 ATP, scor 6-1, 5-7, 6-4, la capătul unui meci care a durat două ore și 49 de minute de joc.
Australian Open
L-a dat Srdjan Djokovic de gol pe Nole? Ce a spus despre participarea la Australian Open 2022
ACUM 18 ORE

Serbia, prima finalistă la ATP Cup

"A fost un meci excepțional. Ieri am petrecut aproape trei ore pe teren și azi s-a întâmplat la fel, dar partida de azi a avut probabil mai multe raliuri. A fost foarte solicitant. Medvedev este unul dintre cei mai buni jucători de tenis din lume și azi a demonstrat de ce. Această partidă a fost cea mai mare provocare de până acum anul acesta. Sunt foarte fericit să pot experimenta așa ceva alături de fanii sârbi care au venit să ne susțină. A fost o bătălie mare, cu tenis de calitate. Sper ca toată lumea din arenă și de la televizor să se fi bucurat de tenis", a spus Novak Djokovic la finalul partidei.
În continuare, Sserbia se va lupta pentru a se impune la prima ediție a ATP Cup cu învingătoarea din cealaltă finală, Spania și Australia. Toate meciurile de la ATP Cup pot fi urmărite pe Eurosport Player. Cele mai interesante dispute sunt transmise în exclusivitate pe programele Eurosport și au acoperire și pe eurosport.ro.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Tenis
Boris Becker, vehement cu Novak Djokovic: "Dacă vrea să participe la turnee, să respecte regulile!"
26/11/2021 LA 14:54
Tenis
"Federer, Nadal și Djokovic nu sunt de neînlocuit!" Medvedev promite show de la noua generație
26/11/2021 LA 12:13