Benoit Paire, ajuns pe locul 35 ATP, a fost de curând interzis de francezi la Jocurile Olimpice din vară, însă nu pare să-l deranjeze cu nimic. Sportivul în vârstă de 31 de ani a obținut marți la Madrid prima lui victorie după șapte înfrângeri consecutive, iar la finalul meciului a avut o reacție incredibilă, o descătușare uriașă care s-a viralizat rapid. Paire a sărbătorit victoria alături de cei câțiva suporteri aflați în tribune, care au fost la fel de vocali și au strecurat la Caja Magica și câteva vuvuzele.
Încurajat frenetic de fanii francezi de pe margine, Benoit Paire l-a învins în primul tur de la Madrid cu scorul de 6-4, 7-5 pe georgianul Nikoloz Basilashvili, locul 31 ATP.În manşa a doua, francezul îl va înfrunta cu grecul Stafanos Tsistsipas, locul 5 ATP şi cap de serie numărul 4, direct acceptat în această fază. Meciul are loc azi, în direct pe Eurosport 2 și Eurosport Player.
Tenis
"Nu mi-am imaginat asta niciodată!" Tsitsipas, despre problemele cu care s-a confruntat în 2021
IERI LA 08:00

Benoit Paire, descătușare incredibilă după prima victorie după 7 înfrângeri consecutive

Benoit Paire s-a bucurat de victoria obținută la Madrid în stilu-i caracteristic. Francezul a scos telefonul și a început să se filmeze cu fanii francezi din tribună care l-au susținut pe toată durata întâlnirii. Benoit Paire a mai obținut anul acesta o singură victorie în afara celei de la Madrid, în fața chilianului Nicolas Jarry, în februarie, în primul tur, la Cordoba, scor 6-2, 6-4. Zece înfrângeri are francezul în primele patru luni ale anului 2021.
"Să mă aflu într-o atmosferă de Cupă Davis mă face să mă simt bine, mă face să iubesc din nou acest sport, să iubesc iar tenisul, de aceea joc, pentru atmosferele de felul acesta, care m-au făcut să mă bucur din nou că sunt pe teren", a declarat Paire, după meci, la conferința de presă.
Fiecare turneu ATP Masters 1000 și toate cele patru turnee de Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
Tenis
ATP ia atitudine în scandalul momentului! Decizia luată după pauzele lungi ale lui Tsitsipas
16/09/2021 LA 14:52
US Open
US Open 2021 | Finala de la Wimbledon se joacă în sferturi la New York. Programul meciurilor
07/09/2021 LA 08:44