Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Rafael Nadal e în sferturi la Madrid! "Matadorul", posibilă întâlnire cu Zverev la Caja Magica

Irina Aldea

Publicat 06/05/2021 la 17:53 GMT+3

Rafael Nadal s-a calificat joi în sferturile de finală la Madrid, după ce l-a învins fără nicio emoție pe australianul Alexei Popyrin.

Rafael Nadal, Madrid

Credit imagine: Getty Images

De cinci ori câștigător al titlului la Madrid, Rafa Nadal s-a calificat în sferturile de finală la turneul organizat în capitala Spaniei. Multiplu campion de Grand Slam, Rafa s-a impus cu ușurință în fața australianului Alexei Popyrin, ocupant al locului 76 în clasamentul ATP. Spaniolul a câștigat, scor 6-3, 6-3, după o oră și 20 de minute de joc.
În continuare, Rafa Nadal îl poate întâlni la Madrid pentru un loc în semifinale pe favoritul numărul 5, Alexander Zverev, care joacă azi, în direct pe Eurosport 2 și Eurosport Player, cu Daniel Evans. În primul tur, Nadal l-a învins în mod categoric pe compatriotul lui, Carlos Alcaraz, cedând doar trei game-uri, scor 6-1, 6-2.

Rafael Nadal, cu pași repezi spre al 6-lea titlu la Madrid

Rafael Nadal îl poate întâlni în semifinale pe Thiem, iar în finală poate da peste Tsitsipas sau Berrettini. Ibericul a cucerit titlul la Madrid de cinci ori în carieră: 2005, 2010, 2013, 2014, 2017. Azi, principalul favorit de la Madrid a scăpat de favoritul numărul 2, Daniil Medvedev, care a fost învins în trei seturi de chilianul Cristian Garin, scor 4-6, 7-6 (2), 1-6.
Al treilea jucător al lumii s-a calificat azi în sferturile de finală de la Madrid la cea de-a 18-a sa apariție pe tabloul principal. Singurii capi de serie rămași în competiție sunt Nadal, Zverev, Thiem, Rublev, Tsitsipas, Berrettini și Garin.
Fiecare turneu ATP Masters 1000 și toate cele patru turnee de Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo