Tenismenii din noua generație sunt în căutarea succesului pe cele mai mari scene ale tenisului mondial, iar la Miami Open au șansa de a confirma. În ultimii 15 ani, Roger Federer, Rafael Nadal și Novak Djokovic au dominat turneele Masters 1000 aproape la fel de autoritar cum au procedat la turneele de Grand Slam. La ediția de anul acesta a Miami Open, a 36-a, jucătorii care au ales să facă deplasarea la Miami au o șansă mare de a-și trece-n palmares unul dintre trofeele prestigioase puse la bătaie pe parcursul unui sezon întreg.
Până acum, la Miami s-au stabilit deja confruntările din optimile de finală pe partea superioară de tablou. Nu mai puțin de cinci jucători sub 23 de ani s-au calificat în această fază a turneului, iar azi, în partea inferioară a tabloului, alți cinci au șansa de a se califica în optimi la Miami Open. Turneul organizat la Florida ne poate oferi o oarecare viziune asupra modului în care va arăta circuitul masculin de tenis după retragerea The Big Three.

Puștii din ATP au șansa să rescrie istoria la Miami Open

US Open
LIVE LBOG US Open | Djokovic, victorie superbă în sferturi cu Berrettini
08/09/2021 LA 16:57
Jannik Sinner, Frances Tiafoe, Taylor Fritz, Alexander Bublik și Emil Ruusuvuori au obținut deja calificarea în optimile de finală de la Miami Open, iar azi, în direct pe Eurosport, alți tineri se vor lupta pentru afirmare la turneul Masters de la Florida. Este vorba despre Andrey Rublev, Denis Shapovalov, Ugo Humbert, Sebastian Korda și Lorenzo Musetti.
VOR REUȘI PUȘTII DIN ATP SĂ SE IMPUNĂ LA MIAMI? DACĂ DA, CINE?
Pe 15 martie, în circuitul masculin mondial s-a consemnat prima modificare majoră, semn că Roger Federer, Rafael Nadal și Novak Djokovic nu vor domina la nesfârșit. La mijlocul acestei luni, Daniil Medvedev a devenit al doilea jucător al lumii în clasamentul ATP. Începând cu anul 2005, niciun alt jucător, cu excepția lui Federer, Nadal, Djokovic și Murray nu a ocupat locul 2 în clasamentul ATP. Medvedev este tenismenul care a pus capăt acestei serii de-a dreptul incredibile. Rusul în vârstă de 25 de ani este marele favorit la câștigarea Miami Open, însă puștii din ATP nu dau semne că renunță prea ușor la luptă.
Fiecare turneu ATP Masters 1000 și fiecare Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
US Open
Lloyd Harris l-a eliminat pe Reilly Opelka și a ajuns în premieră în sferturi la US Open
06/09/2021 LA 20:40
US Open
Zverev s-a calificat în sferturile de finală ale US Open după o victorie în 3 seturi cu Sinner
06/09/2021 LA 18:52