"Regele zgurii" Rafael Nadal a revenit în 2021 pe suprafața roșie fără să dea niciun semn de "rugină". Marele campion spaniol s-a calificat fără nicio problemă în sferturile de finală ale Masters-ului de la Monte Carlo, în direct pe Eurosport 2 și Eurosport Player. Ibericul a avut nevoie de mai puțin de o oră pentru a-l învinge pe Grigor Dimitrov (17 ATP).
Toată lumea aștepta un meci mult mai strâns decât am avut parte, însă Nadal și-a demonstrat din nou supremația pe zgura din Monaco. Rafa Nadal a ajuns ieri pentru a 16-a oară la rând în sferturi), s-a impus cu un dublu 6-1, după 56 de minute de joc, și și-a îmbunătățit recordul în fața bulgarului de pe locul 17 ATP. De-a lungul timpului, Rafa și Grigor s-au întâlnit de 15 ori, scorul fiind 14-1 în favoarea ibericului. Singura victorie a lui Dimitrov a venit la Beijing, în 2016, pe hard.
Tenis
Rafael Nadal, întrecut în clasament înainte de Roland Garros + Premiera după 48 de ani în ATP
ACUM 18 ORE

Rafael Nadal, declarație rară după victoria clară obținută în fața lui Grigor Dimitrov

Azi, pentru un loc în semifinale, Rafael Nadal se va duela cu Andrey Rublev (8 ATP, favorit 6), în direct pe Eurosport 2 și Eurosport Player, în jurul orei 16.30. După victoria de ieri în fața lui Grigor Dimitrov, Rafael Nadal a avut o declarație care a luat prind surprindere pe toată lumea. Ibericul și-a obișnuit fanii de-a lungul timpului cu discursuri fair-play, dar după meciul din optimi a avut o ieșire sinceră la conferința de presă.
"Îmi pare rău pentru Grigor. A jucat un meci foarte prost, acesta este adevărul, a făcut o mulțime de greșeli. Eu am făcut ce a trebuit să fac, dar acest scor este exclusiv vina lui!", a transmis Rafa Nadal la conferința de presă.
Fiecare turneu ATP Masters 1000 și toate cele patru turnee de Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
Tenis
Zverev, rege la Madrid! A câştigat turneul, după o finală epică, împotriva lui Berrettini
IERI LA 19:45
Tenis
Rafa Nadal e mare și după înfrângeri! Ibericul a făcut un gest superb pentru o fană de 95 de ani
07/05/2021 LA 18:03