Semifinalele de la Intesa Sanpaolo Next Gen ATP Finals de vineri au la start trei dintre primii patru capi de serie. Carlos Alcaraz, în calitate de favorit numărul 1, care a câștigat Grupa A, se confruntă cu favoritul numărul 6, Sebastian Baez, Câștigătorul Grupei B, Sebastian Korda, îl întâlnește pe favoritul numărul 4, Brandon Nakashima, într-un derby 100% american. Ambele partide vor reprezenta premiere, asta pentru că cei 4 nu s-au mai întâlnit până acum.
Aceasta este a patra oară consecutiv când favoritul principal al competiției ajunge în semifinale de la Milano și este a treia oară consecutiv când capul de serie numărul 2 ajunge în semifinale. Este și pentru a doua oară când doi jucători din aceeași țară ajung în penultimul act. În 2017, rușii Daniil Medvedev și Andrey Rublev s-au luptat pentru un loc în finală.
Tenis
Nadal și Alcaraz, nominalizați la premiul pentru sportivitate în 2022! Djokovic, rămas pe dinafară
26/11/2022 LA 14:34

Semifinalele Alcaraz – Baez & Korda – Nakashima vor fi în direct pe Eurosport

Câștigătorul meciului dintre Korda și Nakashima va fi primul american care ajunge în finală în "istoria" de patru ani a turneului, iar câștigătorul partidei dintre Alcaraz și Baez va fi și primul jucător din Spania sau Argentina care va ajunge în finala de la Milano.
În primul meci al zilei, Korda și Nakashima se întâlnesc de la ora 20, în direct pe Eurosport 2. Korda a pierdut primele două seturi în meciul său de deschidere din Grupa B împotriva lui Gaston și de atunci a câștigat nouă seturi consecutive pentru a termina cu 3-0 în grupa B. Nakashima a câștigat primul meci, apoi a pierdut în fața lui Alcaraz, iar mai apoi l-a învins pe Rune pentru a termina pe locul al doilea în Grupa A.
În următoarea semifinală, care va începe la ora 22, în direct pe Eurosport 2 și Eurosport Player, câștigătorul Grupei A, Alcaraz, încearcă să-și continue seria victoriilor (9-1 în seturi în turnee), înfruntându-l pe Baez, care a terminat pe locul al doilea în Grupa B. Argentinianul a început cu o victorie în patru seturi în fața favoritului gazdelor, Musetti, apoi a pierdut în fața lui Korda, apoi l-a învins pe Gaston pentru a se califica în semifinale. Alcaraz încearcă să devină al doilea jucător care la 18 ani ajunge în finala de la Milano și câștigă titlul, după ce Jannik Sinner a cucerit titlul în urmă cu doi ani.
Tenis
Mouratoglou știe de ce nu au câștigat mai mult Medvedev și Tsitsipas: "Le-a afectat încrederea!"
25/11/2022 LA 11:34
Tenis
Incredibil cum arată acum topul premiilor în bani din 2022! Nadal nu e pe podium, Swiatek, depășită
24/11/2022 LA 18:40