Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Marius Copil s-a calificat în semifinalele turneului de la Nottingham! Românul a ajuns la 5 victorii consecutive

Bianca Dumitru

Actualizat 11/06/2021 la 19:03 GMT+3

Marius Copil s-a calificat în semifinalele turneului de la Nottingham, după ce l-a învins în două seturi de Kevin Anderson, scor 7-6 (4), 7-6 (9).

Marius Copil

Credit imagine: Getty Images

Marius Copil (228 ATP), care se pregătește în această perioadă pentru Wimbledon, a trecut în două ore și trei minute de Kevin Anderson (100 ATP), în sferturile de finală ale turneului de la Nottingham. Românul l-a învins pe dublul finalist de Grand Slam cu 7-6 (4), 7-6 (9) și a obținut calificarea în semifinale, acolo unde îl va înfrunta pe Frances Tiafoe (74 ATP).
Câștigător a 6 titluri în circuitul ATP, Kevin Anderson a disputat două finale de Grand Slam în întreaga lui carieră, la Wimbledon în 2018, și la US Open în 2017.
Marius Copil a ajuns la cinci victorii consecutive în cadrul turneului de la Nottingham, care se dispută pe iarbă, suprafața preferată a românului. După victoria importantă în fața lui Anderson, Copil continuă să forțeze revenirea în top 100 ATP, ceea ce i-ar permite calificarea directă pe tabloul principal al competițiilor de Mare Șlem.
Eliminat în primul tur la Roland Garros, Copil speră la un parcurs mai bun la Wimbledon, Grand Slam programat în perioada 28 iunie - 11 iulie, la care arădeanul va lua startul în calificări, în direct și în exclusivitate pe Eurosport și Eurosport Player
Partida lui Marius Copil din semifinalele turneului de la Nottingham, contra lui Frances Tiafoe, favoritul nr. 2, este programată sâmbătă, de la ora 12:00.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo