Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"Gladiatorul" Nole! Novak Djokovic câștigă un meci nebun cu Tsitsipas și e în semifinale la Roma

Irina Aldea

Actualizat 15/05/2021 la 14:55 GMT+3

Novak Djokovic a câștigat un meci de-a dreptul nebun în fața lui Stefanos Tsitsipas în sferturile de finală de la Roma.

Novak Djokovic

Credit imagine: Getty Images

Campion en-titre la Foro Italico, Novak Djokovic a câștigat o bătălie incredibilă în fața lui Stefanos Tsitsipas și s-a calificat în semifinale la Roma. La finalul unui meci întins pe durata a două zile din cauza întreruperilor cauzate de ploaie, Nole a câștigat un meci nebun în fața favoritului numărul 5 la Roma, Stefanos Tsitsipas.
Scorul final a fost 4-6, 7-5, 7-5 în favoarea liderului mondial din ATP, după trei ore și 18 minute de joc. Sârbul a traversat mai multe momente dificile în meci, iar Tsitsipas a forțat în cele mai bune momente, însă experiența și-a spus în final cuvântul. Nole a fost în final jucătorul care a putut trimite cu o minge mai mult în terenul advers, iar efortul i-a fost răsplătit.

Novak Djokovic, bătălie incredibilă în compania lui Stefanos Tsitsipas

De atlfel, fostul jucător de tenis, actual comentator sportiv, Rob Koenig, a făcut o afirmație privitoare la deplasarea excelentă a lui Djokovic în teren, afirmație care a devenit virală: "Apa acoperă 70% din planetă, iar Novak restul de 30%". În faza semifinalelor de la Roma, Novak Djokovic a câștigat în carieră 10 partide și a pierdut una singură, pe când marele lui rival, Nadal, are un bilanț de 11-0 în această fază a competiției (Nadal l-a învins pe Djokovic în semifinala din 2018). Câștigător a cinci titluri la Foro Italico, Novak Djokovic va juca în penultimul act în compania lui Lorenzo Sonego, care a trecut de Rublev în sferturi.
"Sunt multe lucruri de spus despre meciul de ieri și de azi. De fapt am jucat două meciuri, ieri el a fost mai bun, și azi a început bine, dar eu am reușit să fac totul bine când am avut nevoie mai mare. Am avut parte și de noroc, cred că osingură lovitură a decis meciul de azi. Nu am știut dacă voi câștiga până la ultima minge, dar am crezut că pot. El e într-o formă fantastică, a câștigat la Monte Carlo. A fost cel mai dificil meci pentru mine în 2021 și sper să mai obțin o victorie astăzi", a spus Djokovic la interviul de după meci.
Fiecare turneu ATP Masters 1000 și toate cele patru turnee de Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo