Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Horia Tecău și Kevin Krawietz s-au calificat în semifinalele turneului de tenis de la Rotterdam

Irina Aldea

Publicat 04/03/2021 la 22:35 GMT+2

Perechea româno-germană Horia Tecău/Kewin Krawietz s-a calificat în semifinala probei de dublu a turneului de tenis masculin de la Rotterdam.

Horia Tecău

Credit imagine: Getty Images

Tenismenul român Horia Tecău și-a asigurat joi un loc în semifinala probei de dublu masculin de la turneul de tenis masculin ATP 500 de la Rotterdam. Alături de partenerul său, germanul Kewin Krawietz, Tecău i-a învins pe rușii Karen Khachanov și Andrey Rublev, în două seturi, cu 6-3, 6-4, la capătul unui meci care a durat doar 57 de minute de joc.
În penultimul act, cuplul format din Tecău și Krawietz va întâlni sâmbătă perechea câștigătoare din meciul în care se confruntă Tsitsipas P./Tsitsipas S. și Kontenin/Roger-Vasselin. Pentru prezența în semifinală, Tecău și Krawietz vor fi recompensați cu 180 de puncte ATP și 16.500 euro.
Turneul de tenis de la Rotterdam se vede în direct pe Eurosport 2 și Eurosport Player. În proba de simplu, în sferturile de finală se duelează Coric – Nishikori, Paul – Fucsovics/Davidovich Fokina, Chardy – Rublev și Khachanov – Tsitsipas.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo