Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

ATP Rotterdam | Andrey Rublev și Marton Fucsovics vor lupta pentru titlu, în direct pe Eurosport

Irina Aldea

Publicat 07/03/2021 la 03:34 GMT+2

Andrey Rublev și Marton Fucsovics vor disputa finala turneului de 500 de puncte de la Rotterdam, după ce au trecut de Stefanos Tsitsipas, respectiv Borna Coric.

Highlights | Marton Fucsovics - Andrey Rublev

Credit imagine: WSC

Rusul Andrey Rublev, al patrulea favorit al competiției, și ungurul Marton Fucsovics vor disputa finala turneului ATP de la Rotterdam, dotat cu premii totale în valoare de 980.580 de euro. Sâmbătă, în penultimul act, Rublev (8 ATP, cap de serie nr. 4) a trecut de grecul Stefanos Tsitsipas (6 ATP, al doilea favorit), în două seturi, scor 6-3, 7-6(2). Meciul a durat o oră și 37 de minute.
În cealaltă semifinală, Fucsovics (59 ATP) a avut nevoie de o oră şi 25 de minute de joc pentru a trece de croatul Borna Coric (26 ATP), scor 6-4, 6-1. Andrey Rublev are în palmares șapte titluri ATP: Umag (2017), Moscova (2019), Doha, Adelaide, Hamburg, St. Petersburg și Viena (2020). De cealaltă parte, Marton Fucsovic a câștigat un singur turneu, la Geneva, în 2018.

ATP Rotterdam | Andrey Rublev și Marton Fucsovics vor lupta pentru titlu

Până acum, Rublev și Fucsovics s-au întâlnit de trei ori, maghiarul conducând bilanțul întâlnirilor directe cu 2-1. Totuși, aceasta va fi prima lor întâlnire pe hard. Până acum, confruntările lor au avut loc pe zgură. Fără doar și poate, Andrey Rublev pornește ca mare favorit la competiția organizată în Olanda.
Turneul de la Rotterdam face parte din categoria ATP 500, se dispută pe hard indoor și are premii totale în valoare de 980.580 de euro. Finala turneului de la Rotterdam, dintre Andrey Rublev și Marton Fucsovics, va fi transmisă în direct pe Eurosport 2 și Eurosport Player, duminică, de la ora 16.30. Finala de dublu, dintre Tecău / Krawietz și Mektic / Pavic va debuta la ora 13.45, în direct pe Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo