Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Tsitsipas - Rublev, meci de gală la Rotterdam! Programul semifinalelor, în direct pe Eurosport

Nicu Savin

Actualizat 06/03/2021 la 04:32 GMT+2

Andrey Rublev s-a calificat în semifinalele turneului ATP 500 de la Rotterdam, după ce l-a eliminat în sferturi pe francezul Jeremy Chardy la capătul unui meci maraton. Pentru un loc în finală, rusul se va duela cu Stefanos Tsitsipas.

Stefanos Tsitsipas & Andrey Rublev

Credit imagine: Getty Images

UPDATE / În cealaltă semifinală se vor duela Coric și Fucsovics.
Programul transmisiunilor Eurosport sâmbătă:
  • Tsitsipas - Rublev, Eurosport 2, ora 16.00
  • Coric - Fucsovics, Eurosport 2, ora 20.30
După ce i-a învins fără să piardă set pe Marcos Giron și Andy Murray în primel 2 tururi, Andrey Rublev a avut un meci mult mai greu împotriva lui Jeremy Chardy în sferturile de finală.
Rusul a câștigat la tie-break primul set (7-2), dar francezul a revenit și s-a impus, tot la tie-break (7-2), în manșa secundă astfel că s-a ajuns în decisiv. Acolo, Rublev s-a distanțat repede la 4-0, dar Chardy nu a renunțat, iar finalul de meci a fost palpitant. Francezul a recuperat un break și după ce a salvat o primă minge de meci a lui Rublev a avut minge de 5-5. Rusul a salvat-o însă și apoi a convertit a 2-a șansă de meci, obținând biletul pentru semifinale la capătul a 2 ore și 42 de minute de joc.

Rublev - Tsitsipas | Tennis | ESP Player Feature

Stefanos Tsitsipas-Andrey Rublev, prima semifinală de la Rotterdam

Pentru un loc în finală, Rublev va da piept cu Stefanos Tsitsipas, care a trecut, tot după un meci de 3 seturi, de Karen Khachanov. Partida de mâine va fi a 8-a confruntare directă dintre cei doi, grecul conducând cu 4-3. Ultima întâlnire dintre cei doi jucători a avut loc anul trecut, când Tsitsipas s-a impus în tie-break-ul din decisiv în finala Turneului Campionilor de la Londra.
Turneul de la Rotterdam continuă în această seară cu ultimele 2 sferturi de finală. În direct pe Eurosport 2 de la ora 21:30, Borna Coric îl va întâlni pe Kei Nishikori, care a făcut un turneu mare până acum. Ulterior (nu înainte de ora 23:00) americanul Tommy Paul va lupta cu maghiarul Marton Fucsovics pentru ultimul loc în careul de ași.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo