Andrey Rublev, ocupant al locului 8 ATP, își continuă seria impresionată de victorii din circuitul masculin de tenis. Rusul în vârstă de 23 de ani s-a calificat în semifinale la turneul de 500 de puncte de la Viena după ce l-a eliminat pe campionul en-titre, austriacul Dominic Thiem, campionul de la US Open de anul acesta. În timpul meciului, Thiem a acuzat dureri la picior.
Rublev s-a impus la capătul unui meci care a durat o oră și 36 de minute de joc, scor 7-6 (5), 6-2, iar în penultimul act al competiției va da peste africanul de sud, Kevin Anderson, care a trecut în sferturi în mod surprinzător de favoritul numărul 4, Daniil Medvedev, scor 6-4, 7-6 (5), după o oră și 31 de minute de joc.
Tenis
Tot ce trebuie să știi despre Indian Wells, "al cincilea" turneu de Grand Slam al anului
03/10/2021 LA 13:03

Dominic Thiem, eliminat în sferturile de finală la turneul de la Viena

Rublev are o serie impresionantă în circuit. Rusul s-a impus la turneul de casă de la Sankt Petersburg după o finală cu Borna Coric, iar la Viena a trecut de Norbert Gombos și revelația Jannik Sinner (retras la 1-2 în primul set) până să-l elimine pe favoritul gazdelor și campionul en-titre, Dominic Thiem. În celelalte sferturi de finală se confruntă Novak Djokovic, principalul favorit al competiției, cu Lorenzo Sonego, și Grigor Dimitrov cu Daniel Evans.
Turneul de 500 de puncte de la Viena poate fi urmărit în direct și în exclusivitate pe Eurosport 2 și Eurosport Player. Săptămâna viitoare vom putea urmări de asemenea turneul Masters de la Paris, acolo unde Rafael Nadal, campionul din 2020 de la Roland Garros, este principal favorit.
Tenis
"A meritat pe deplin să câștige trofeul!" Ce a spus Thiem despre finala masculină de la US Open
13/09/2021 LA 05:05
US Open
Dominic Thiem, victorie în premieră la US Open 2020 după ce a fost condus cu 0-2 în finală de Zverev
09/09/2021 LA 18:11