Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Campionul en-titre nu-și va putea apăra titlul la Viena! Dominic Thiem, eliminat în sferturi

Irina Aldea

Publicat 30/10/2020 la 19:15 GMT+2

Campionul en-titre de la turneul de 500 de puncte de la Viena, Dominic Thiem, a fost eliminat în sferturile de finală de către Andrey Rublev.

Dominic Thiem & Andrey Rublev

Credit imagine: Getty Images

Andrey Rublev, ocupant al locului 8 ATP, își continuă seria impresionată de victorii din circuitul masculin de tenis. Rusul în vârstă de 23 de ani s-a calificat în semifinale la turneul de 500 de puncte de la Viena după ce l-a eliminat pe campionul en-titre, austriacul Dominic Thiem, campionul de la US Open de anul acesta. În timpul meciului, Thiem a acuzat dureri la picior.
Rublev s-a impus la capătul unui meci care a durat o oră și 36 de minute de joc, scor 7-6 (5), 6-2, iar în penultimul act al competiției va da peste africanul de sud, Kevin Anderson, care a trecut în sferturi în mod surprinzător de favoritul numărul 4, Daniil Medvedev, scor 6-4, 7-6 (5), după o oră și 31 de minute de joc.

Dominic Thiem, eliminat în sferturile de finală la turneul de la Viena

Rublev are o serie impresionantă în circuit. Rusul s-a impus la turneul de casă de la Sankt Petersburg după o finală cu Borna Coric, iar la Viena a trecut de Norbert Gombos și revelația Jannik Sinner (retras la 1-2 în primul set) până să-l elimine pe favoritul gazdelor și campionul en-titre, Dominic Thiem. În celelalte sferturi de finală se confruntă Novak Djokovic, principalul favorit al competiției, cu Lorenzo Sonego, și Grigor Dimitrov cu Daniel Evans.
Turneul de 500 de puncte de la Viena poate fi urmărit în direct și în exclusivitate pe Eurosport 2 și Eurosport Player. Săptămâna viitoare vom putea urmări de asemenea turneul Masters de la Paris, acolo unde Rafael Nadal, campionul din 2020 de la Roland Garros, este principal favorit.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo