Novak Djokovic, testat serios de Krajinovic, se califică în optimi la Viena, în direct pe Eurosport

Irina Aldea

Actualizat 27/10/2020 la 19:11 GMT+2

Novak Djokovic, liderul mondial din ATP, s-a calificat marți în optimile turneului de 500 de puncte de la Viena, în direct pe Eurosport 2 și Eurosport Player.

Novak Djokovic & Filip Krajinovic

Credit imagine: Getty Images

Campion în 2007 la turneul de la Viena, Novak Djokovic a revenit pe teren în capitala Austriei chiar împotriva compatriotului și bunului său prieten, Filip Krajinovic (30 ATP). Acesta din urmă a fost un adversar pe cinste pentru Nole, care a fost adesea pus în dificultate de sârbul în vârstă de 30 de ani. Până la urmă, Novak a făcut pasul în teren și s-a impus în minimum de seturi, scor 7-6 (6), 6-3, la finalul unui meci care a durat exact două ore de joc.
În continuare, Nole se va duela în optimi la Viena cu Borna Coric (24 ATP), care a trecut în primul tur de americanul Taylor Fritz (29 ATP), scor 6-4, 6-4. Croatul vine după un turneu la St. Petersburg foarte bun, acolo unde a ajuns până în finala turneului. În ultimul act al competiției din Rusia a fost învins de favoritul gazdelor, Andrey Rublev.

Novak Djokovic trece de testul Filip Krajinovic și merge în optimi la Viena

"M-am antrenat în Germania când eram adolescent și am fost atunci la o școală la care se preda în limba germană, de aceea mă descurc acum să vorbesc. Am uitat multe lucruri, dar încă mă descurc. Mă simt foarte bine aici, vă mulțumesc pentru susținere. I-am spus lui Filip la ureche că am fost norocos. Chiar am fost, nu e ușor să joci cu cineva atât de apropiat, e un băiat serios, i-am urmărit cariera, am încercat să fiu mereu acolo pentru el.
Chiar ne-am antrenat împreună înaintea acestui turneu. E o presiune în plus când joci cu cineva drag, dar azi am avut noroc. În tie-break am fost cu adevărat norocos, mai ales când a ratat el smash-ul. În setul doi am intrat mai bine în teren și mi-a fost mai ușor", a spus Novak Djokovic la finalul meciului cu Filip Krajinovic.
Turneul de 500 de puncte de la Viena poate fi urmărit în direct și în exclusivitate pe Eurosport 2 și Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo