După un început de an mai ezitant, Aliassime începe să arate ca jucătorul despre care mulți specialiști au spus că va fi un viitor număr unu mondial și un câștigător de Grand Slam. Cu un joc de picioare comparabil doar cu al lui Djokovic, canadianul are o săptămână perfectă în Olanda. A pierdut un singur set, contra lui Struff, iar acum e la un meci distanță de cel mai important trofeu din carieră.
Deși în general nu impresionează cu serviciul, Felix a reușit contra lui Carreno Busta nu mai puțin de 16 ași, câștigând 94%(!) din punctele jucate cu primul serviciu. Nu și-a cedat niciodată serviciul, astfel că victoria a venit logic, în fața unui sportiv aflat în mare formă. Ibericul trecuse la Rotterdam de Bautista Agut sau Jannick Sinner, jucătorii de valoare, aflați într-un moment bun al carierelor lor.
Tânărul canadian va juca în a 4-a finală a carierei, în direct la Eurosport, împotriva învingătorului din disputa Monfils-Krajinovic.
Laver Cup
Laver Cup 2021 debutează vineri pe Eurosport! Cine joacă în prima zi de concurs la Chicago
ACUM 9 ORE
Aliassime e la o victorie distanță de cea mai importantă victorie a unui jucător din Canada în ultimii 6 ani. În 2014, Raonic se impunea la Washington, iar de atunci, deși reprezentanții frunzei de arțar au avut rezultate deosebite, nimeni nu s-a mai impus într-un turneu de o asemenea anvergură.

ATP Rotterdam: Auger-Aliassime s-a calificat în finală

US Open
De ce nu a reușit Djokovic "Calendar Grand Slam": "Participarea la Jocurile Olimpice, o mare eroare"
ACUM 10 ORE
Tenis
Naomi Osaka n-a glumit cu anunțul de la US Open! Decizia de ultim moment luată de niponă
ACUM 12 ORE