Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Alex Corretja, despre Simona Halep înainte de Australian Open: "Nu ai vrea s-o ai ca adversară"

Irina Aldea

Publicat 18/01/2020 la 12:16 GMT+2

Expertul Eurosport din Spania, Alex Corretja, a vorbit despre Simona Halep înaintea primului turneu de Grand Slam al anului, Australian Open.

Alex Corretja

Credit imagine: Eurosport

Finalist în 1998 și 2001 la Roland Garros, Alex Corretja a vorbit înaintea primului turneu de Grand Slam despre șansele Simonei Halep la câștigarea marelui trofeu de la Melbourne, dar și despre revenirea lui Darren Cahill în echipa româncei, o revenire care în opinia lui Corretja va cântări mult.
Campioană la Roland Garros (2018) și Wimbledon (2019), Simona are misiunea de a-și trece în palmares un nou titlu de Grand Slam, al treilea. Jucătoarea noastră o va întâlni la ediția din 2020 în turul inaugural pe Jennfier Brady. Partida dintre cele două va avea loc marți la Melbourne. În 2018, campioana noastră juca o finală dramatică la Antipozi, pierdută în fața lui Wozniacki, însă acel turneu a fost parcă momentul declanșator de succes pentru Simo.

Alex Corretja, despre Simona Halep

Poate Simona Halep să câștige o altă finală la Melbourne și să obțină al treilea Slam din carieră?
Simona s-a întors la Darren Cahill. Asta este o veste importantă, pentru că se cunosc foarte bine și sunt sigur că este o decizie foarte bună. Din câte am văzut, s-a concentrat foarte mult pe sezon și este o jucătoare cu experiență, știe că a fost numărul unu mondial, știe că a mai câștigat Slam-uri. Aceste aspecte îi oferă întotdeauna relaxarea că nu va mai fi întrebată „o să câștigi un Slam?. Ceea ce s-a întâmplat anul trecut a fost de necrezut, a avut un sezon minunat. Așadar, Simona este una dintre jucătoarele din turneu pe care nu ai vrea să le ai ca adversare, deoarece este foarte inteligentă, o adevărată competitoare. Luptă mult și este mai agresivă decât era. Este, deci, solidă, dar poate fi și agresivă în același timp – o combinație redutabilă.
Alex Corretja
Toate meciurile de la Australian Open 2020 vor putea fi urmărite pe Eurosport Player. Cele mai interesante dispute vor fi transmise în exclusivitate pe programele Eurosport și vor avea acoperire și pe eurosport.ro. Vodafone este sponsorul transmisiunilor Eurosport de la turneele de tenis de Grand Slam. Urmărește Australian Open pe Eurosport, acasă prin canalele din grila UPC sau oriunde, pe mobil, prin Vodafone TV.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo