Carla Suarez Navarro, aflată acum pe locul 54 WTA, s-a calificat miercuri dimineață în turul al doilea la primul turneu de Grand Slam al anului, Australian Open, după ce a eliminat-o în mod surprinzător pe Aryna Sabalenka, favorita numărul 11 de pe tabloul de simplu, scor 7-6 (6), 7-6 (6), la capătul unui meci care a durat două ore și 13 minute de joc.
În continuare, jucătoarea de tenis din Spania o va întâlni la Melbourne pe Iga Swiatek. Carla Saurez Navarro, în vârstă de 31 de ani, a anunțat la sfârșitul anului trecut că 2020 este ultimul ei sezon în circuitul feminin de tenis. Prin urmare, ediția din 2020 de la Australian Open este ultima pentru ea din postura de jucătoare.

Carla Suarez Navarro, în lacrimi la microfonul Eurosport

Tokyo 2020
Carla Suarez Navarro va participa pentru a 4-a oară la Jocurile Olimpice, după ce a învins cancerul
20/07/2021 LA 12:14
"Este un moment special, este ultimul meu an în circuit și acesta a fost un meci foarte greu, dar mulțimea m-a susținut și să reușesc să câștig... a fost foarte emoționant, condițiile de joc au fost dificile azi. Este pentru ultima dată când mă aflu în această postură la acest turneu, așa că este chiar și mai emoționant", a spus Carla la microfonul Eurosport.

Suarèz Navarro, emoționată după ultimul ei meci la Australian Open

Suarez are în palmares două titluri WTA la simplu: Oeiras în 2014 şi Doha în 2016, la care se adaugă alte nouă finale pierdute. La turneele de Grand Slam, jucătoarea din Spania a avut cele mai bune rezultate la Roland Garros (semifinale) şi Australian Open (sferturi). În februarie 2016, ea a ocupat locul 6 în ierarhia WTA.
Toate meciurile de la Australian Open 2020 vor putea fi urmărite pe Eurosport Player. Cele mai interesante dispute vor fi transmise în exclusivitate pe programele Eurosport și vor avea acoperire și pe eurosport.ro. Vodafone este sponsorul transmisiunilor Eurosport de la turneele de tenis de Grand Slam. Urmărește Australian Open pe Eurosport, acasă prin canalele din grila UPC sau oriunde, pe mobil, prin Vodafone TV.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Tenis
Luptătoarea Carla Suarez Navarro! A scăpat de cancer și revine în competiții chiar la Roland Garros
26/05/2021 LA 09:13
Tenis
Planul măreț pus la cale de Carla Suarez Navarro după ce a învins cancerul: "Asta mi-am propus!"
01/05/2021 LA 15:02