Garbine Muguruza și Sofia Kenin vor juca sâmbătă dimineață finala feminină de la Australian Open 2020! Ambele au reușit să se califice cu același scor: 7-6 (8), 7-5, trecând de principalele 2 favorite la trofeu: Simona Halep și Ashleigh Barty.
Este pentru prima dată în era Open când niciuna dintre cele 2 finaliste de la Australian Open nu se află în top 10 mondial! Sofia Kenin va urca începând de luni în primele 10 jucătoare ale lumii, în timp ce Muguruza era pe 32 înainte de startul turneului și a urcat deja până pe poziția a 16-a.
Sofia Kenin este cea mai tânără finalistă la Australian Open din ultimii 12 la vârsta de 21 de ani. Ea a oprit și liderul mondial, Ashleigh Barty, cea care a încercat să devină prima australiancă din ultimii 40 de ani care ajunge în finala de la Melbourne.
Tenis
Simona Halep, surpriză neplăcută în dimineața zilei în care a împlinit 30 de ani! Cine a vizitat-o
ACUM 14 ORE
Dublă câștigătoare de Grand Slam, la Roland Garros și Wimbledon, Garbine Muguruza este pentru prima dată în finala la Australian Open! Cea mai bună performanță a ei până acum la Melbourne fusese un sfert de finală în 2017.
Cele două s-au mai întâlnit o singură dată până acum, la Beijing pe hard în 2019 - Kenin a câștigat cu 6-0 2-6 6-2.
Toate meciurile de la Australian Open 2020 vor putea fi urmărite pe Eurosport Player. Cele mai interesante dispute vor fi transmise în exclusivitate pe programele Eurosport și vor avea acoperire și pe eurosport.ro. Vodafone este sponsorul transmisiunilor Eurosport de la turneele de tenis de Grand Slam. Urmărește Australian Open pe Eurosport, acasă prin canalele din grila UPC sau oriunde, pe mobil, prin Vodafone TV.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință
Tenis
Simona Halep are antrenor nou! Prima reacție a tehnicianului: "Am așteptări mari, trebuie să revină"
ACUM 17 ORE
Tenis
Simona Halep a dat cărțile pe față! De ce s-a încheiat colaborarea cu Darren Cahill, după 6 ani
ACUM 18 ORE