Primul turneu de Grand Slam al anului va debuta pe 20 ianuarie la Melbourne, în direct pe Eurosport, dar și pe aplicația Eurosport Player. Din 20 ianuarie până pe 2 februarie se va desfășura cea de-a 108-a ediție a turneului de la Antipozi, a 52-a în Era Open. Campionii en-titre la competiția din Australian sunt Novak Djokovic (l-a învins pe Rafael Nadal în 2019) și Naomi Osaka (a învins-o pe Petra Kvitova în 2019).
În perioada 14-18 ianuarie vor avea loc partidele din calificări. Joi, pe 16 ianuarie, va avea loc tragerea la sorți a tablourilor principale, iar pe 18, în ultima zi de caliicări, va avea loc Kids Day. Acțiunea principală va debuta pe 20 ianuarie, iar partidele din primul tur se vor desfășura pe 20 și pe 21.

Când are loc tragerea la sorți de la Australian Open

Tenis
Simona Halep revine pe teren în 2022! Marele anunț al fostului lider mondial: "E o onoare!"
ACUM 17 ORE
Miercuri și joi vor avea loc meciuri din turul al doilea, iar vineri și sâmbătă partide din turul al treilea. Duminică și luni vor avea loc optimile de finală, marți și miercuri sferturile de finală, iar joi, pe 30 ianuarie vor avea loc semifinalele feminine, dar și o semifinală masculină. Vineri, pe 31 ianuarie, va avea loc cealaltă semifinală masculină și finala de dublu feminină. Sâmbătă, pe 1 februarie, va avea loc finala feminină, iar pe 2 finala masculină de simplu, dar și de dublu.
Tragerea la sorți a tablourilor principale de la Australian Open va avea loc în Australia joi (16 ianuarie), de la ora 18 (joi, ora 9, ora României). În schimb, tragerea la sorți a tablourilor de dublu la turneul din Melbourne va avea loc pe 19 ianuarie.
Cei mai buni jucători și jucătoare din lume sunt deja la Antipozi, unde pregătesc primul mare turneu de Grand Slam al anului, Australian Open. Acesta va avea acoperire totală pe canalele Eurosport, dar și pe Eurosport player.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Tenis
Patrick Mouratoglou, mesaj emoționant de ziua Simonei Halep! Ce a postat antrenorul
IERI LA 07:46
Tenis
Simona Halep, la 31 de ani. Cu ce rămâne după un sezon în care ne-a adus aminte de "vintage Simo"
27/09/2022 LA 09:59