Caroline Wozniacki a hotărât să-și amâne retragerea din circuitul feminin de tenis. Daneza în vârstă de 29 de ani a anunțat că ediția din 2020 a Australian Open este ultimul ei turneu înainte de retragere, însă nu este pregătită deocamdată să agațe racheta în cui. Caro s-a impus în fața Dayanei Yastremska, scor 7-5, 7-5, la capătul unui meci care a durat două ore și două minute de joc.
În continuare, sportiva din Danemarca o va întâlni la Melbourne pe Ons Jabeur. Campioană în 2018 la Melbourne, Wozniacki încearcă pe cât poate de mult să rămână în competiție, iar pentru meciul din turul al doilea, puțini au văzut-o favorită pe daneză. Dayana Yastremska, antrenată de Sascha Bajin, traversează o perioadă foarte bună în tenisul mondial feminin, însă nu a reușit și azi să se impună în fața fostului lider mondial din WTA.

Caroline Wozniacki continuă aventura la Melbourne

Tenis
Țintește Holger Rune un turneu de Grand Slam în 2023!? "Acesta ar trebui să fie obiectivul lui"
07/11/2022 LA 16:19
Ucraineanca a condus în primul set cu 5-1 și în manșa secundă cu 3-0, dar Wozniacki a revenit de fiecare dată și în final s-a impus. În setul al doilea, la scorul de 5-4 pentru daneză, Yastremska a cerut intervenția echipei medicale pe teren, moment pe care Wozniacki l-a anticipat, a spus ea la conferința de presă.
“E clar că a încercat să-mi rupă ritmul. La 5-4 în setul doi nu cred că este nimic în neregulă. Alerga foarte bine la acel moment. Așa că asta e doar o manevră pe care a mai folosit-o și înainte. Știam că urmează să se folosească de asta”, a spus Wozniacki la conferința de presă de la Melbourne.
Toate meciurile de la Australian Open 2020 vor putea fi urmărite pe Eurosport Player. Cele mai interesante dispute vor fi transmise în exclusivitate pe programele Eurosport și vor avea acoperire și pe eurosport.ro. Vodafone este sponsorul transmisiunilor Eurosport de la turneele de tenis de Grand Slam. Urmărește Australian Open pe Eurosport, acasă prin canalele din grila UPC sau oriunde, pe mobil, prin Vodafone TV.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Transylvania Open
Yastremska, declarații emoționante după prima victorie la Cluj! "Am văzut atacurile cu rachete"
11/10/2022 LA 04:36
Wimbledon
Ana Bogdan, victorie rapidă în primul tur la Wimbledon! A pierdut doar 4 game-uri cu Yastremska
28/06/2022 LA 15:11