La doar 29 de ani, Caroline Wozniacki se retrage din tenis. Jucătoarea daneză a anunțat la finalul lui 2019 că Australian Open va fi ultimul ei turneu din carieră iar organizatorii au pregătit momente speciale pentru campioana din 2018 de la primul Grand Slam din anul calendaristic.
Wozniacki a fost învinsă în 3 seturi de jucătoarea din Tunisia, Ons Jabeur, cu scorul 5-7, 6-3, 5-7. Wozniacki a ținut un discurs după partidă iar organizatorii au prezentat un clip pe ecran cu alte jucătoare din circuit, printre care și Simona Halep, care o complimentau pe daneză.
Mi se pare normal ca ultimul meu meci să fie unul cu 3 seturi, unul încurcat și să îmi închei cariera cu o greșeală pe forehand | Caroline Wozniacki
Tenis
Simona Halep, surpriză neplăcută în dimineața zilei în care a împlinit 30 de ani! Cine a vizitat-o
ACUM 13 ORE
Wozniacki a părăsit arena în lacrimi alături de soțul ei după ultimul meci din carieră. Iată tot momentul
Wozniacki a petrecut 71 de săptămâni în fotoliul de lider mondial, fiind a noua cea mai longevivă sportivă din istorie din acest punct de vedere. Pentru prima oară, Caro a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului pe 20 octombrie 2010.
Toate meciurile de la Australian Open 2020 vor putea fi urmărite pe Eurosport Player. Cele mai interesante dispute vor fi transmise în exclusivitate pe programele Eurosport și vor avea acoperire și pe eurosport.ro. Vodafone este sponsorul transmisiunilor Eurosport de la turneele de tenis de Grand Slam. Urmărește Australian Open pe Eurosport, acasă prin canalele din grila UPC sau oriunde, pe mobil, prin Vodafone TV.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Tenis
Simona Halep are antrenor nou! Prima reacție a tehnicianului: "Am așteptări mari, trebuie să revină"
ACUM 15 ORE
Tenis
Simona Halep a dat cărțile pe față! De ce s-a încheiat colaborarea cu Darren Cahill, după 6 ani
ACUM 17 ORE