Simona Halep, a patra jucătoare a lumii, a cedat în sferturile de finală de la Adelaide în fața unei Aryna Sabalenka aflată într-o formă de zile mari. Simona a fost învinsă, scor 4-6, 2-6, la capătul unui meci care a durat o oră și 10 de minute de joc. În continuare, Sabalenka o va întâlni la Adelaide pe Dayana Yastremska, în timp ce Simo va merge la Melbourne pentru primul turneu major al sezonului 2020
Chiar dacă își dorea să aibă mai multe meciuri în picioare înainte de primul turneu major al anului, Simona Halep are pe de o parte motive să capete încredere după această înfrângere. Sportiva noastră va ajunge mai devreme la Melbourne și se va putea obișnui cu terenurile turneului major de la Antipozi. De asemenea, va avea timp și de odihnă, dar și de concentrare asupra următorului obiectiv.

Câte zile de odihnă va avea Simona Halep la dispoziție

Tenis
Darren Cahill, antrenorul Emmei Răducanu? Ce a spus Simona Halep despre posibila colaborare
ACUM 33 MINUTE
Simona Halep, a patra jucătoare a lumii, va avea la dispoziție pentru a se odihni și pentru a se obișnui cu terenurile de la Melbourne trei sau patru zile în funcție de programarea meciurilor pe care organizatorii de la Melbourne o vor stabili după tragerea la sorți. Sportiva noastră ar urma să debuteze la Australian Open 2020 luni, pe 20 ianuarie, sau marți, pe 21 ianuarie, în funcție de partea de tablou pe care se va regăsi.
Toate meciurile de la Australian Open 2020 vor putea fi urmărite pe Eurosport Player. Cele mai interesante dispute vor fi transmise în exclusivitate pe programele Eurosport și vor avea acoperire și pe eurosport.ro.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Tenis
Darren Cahill, cap de listă pentru a fi noul antrenor al Emmei Răducanu
ACUM O ORĂ
Tenis
Simona Halep a anunțat numele noului antrenor după despărțirea de Cahill: "Am o echipă completă"
ACUM O ORĂ